Image default
Fritid

Tulipanprisen 2019 til A.P.P.L.A.U.S – mottok årets Tulipanpris som er på kr. 30.000,-

I 2006 opprettet Lions Club Moss Øst Tulipanfondet. Formålet var å kunne gi en økonomisk støtte til Lag, foreninger eller enkeltpersoner som arbeider aktivt med tiltak som er rusforebyggende og rettet mot barn og ungdom i nærmiljøet.

Teater -og musikal gruppen APPLAUS fikk motta Tulipanprisen på 30 000 kroner fra Lions Club Moss Øst for 2019. Det var stor glede å få tildelt denne prisen, og samtidig en anerkjennelse på at vårt arbeid går i riktig retning – forteller en rørt Anne Helene Mortensen

Tulipanprisen

Midlene til Tulipanprisen kommer fra overskuddet fra Lions årlige Tulipanaksjoner, som bygger opp tulipanfondet. Distriktets forretninger og bedrifter støtter oss med kjøp av tulipaner og på den måten bidrar til at Lions Club Moss Øst kan overrekke betydelige pengebeløp til lag og foreninger. Det rettes stor takknemlighet for den velvillighet og samarbeidsvilje vi møter med våre innsamlingsaksjoner.

Tulipanprisen deles i år ut for 14. gang. I år er det A.P.P.L.A.U.S. som er årets ”vinner” av Tulipanprisen 2019. Dette for sin satsing på å skape gode holdninger blant aktørene i musikalteatergruppen, Mangfold, inkludering, kameratskap, lagånd, sosialt ansvar, gjensidig respekt og ivaretakelse er alle verdier som settes høyt i A.P.P.L.A.U.S. 

Etter søknad

Tulipanpris 2019 vil bli benyttet til en teater/inspirasjonstur for alle aktørene – sier Anne Helene Mortensen i sin søknad  om Tulipanprisen. Hun forteller videre at dette vil bidra til en enorm teambuilding på tvers i gruppen og i tillegg til at de får teaterfaglig påfyll og inspirasjon.

Slike arrangementer er noe som alle elevene kan delta på og bidrar til gode minner og et fellesskap for lang tid – sier Anne Helene Mortensen til slutt.

Lions Club Moss Øst har gjennom en rekke år vært en trofast bidragsyter til lag og foreninger i distriktet. President Per Otto Gargul sier at det legges stor vekt på at midlene skal benyttes i henhold til gode verdier som styrker enkeltmenneskets selvfølelse og empati. Dette mener vi tas godt vare på i Applaus, og derfor gikk i år prisen til dem. 

Medlemmene i Lions er stolte og meget fornøyde over at prisen nok en gang gikk til en verdig mottager.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Privat

Related posts

Julekakenes historie

mortensen

Nærmiljøet vårt er en skattekiste

mortensen

Tirsdagsløpets største helter

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy