Image default
Fritid Nytt på Høyda

Caravelle-Tours – et reisebyrå som elsker utfordringer

Reisebyrå er ikke lenger et reisebyrå. Verden forandrer seg og den tekniske utviklingen med den. Hverdagen i et reisebyrå er ikke lenger kunder i kø for å få hjelp til å finne og bestille reisen for seg og sin familie. Dette fikser de fleste seg fra hjemmesider på nett som blir stadig mer avanserte og lettforståelige. Hvis du vet hvor du vil, så kan du bare klikke deg gjennom de ulike ønskene og frem til betaling. Deretter er det bare å vente på avreisedato.

Høyda avisa er igjen på besøk hos kontorfellesskapet i den gamle Skofabrikken og innerst i gangen finnes et lite, men meget aktivt reisebyrå. Ikke et slikt vanlig reisebyrå som vi husker fra tidligere tider, men et som tar seg av arrangementer for grupper. Her legger vi opp til alt hva kundene ønsker og har drømmer om – smiler en verdensvant eier Lasse Bakke. Bare gruppa er over 10 og oppover – sier han og legger til her er det bare fantasien som setter begrensninger.

Reisevant
Lasse Bakke har nær sagt vært på farten nesten hele livet. Med en far i SAS, og dermed tilgang på personalfordeler, resulterte det i rimelige billetter til nær sagt hele verden. Gleden og spenningen over å besøke fremmede land og steder tok han med inn i reiselivsbransjen. Han var i over 20 år fast reiseleder for amerikanske turister som ville besøke Norden og det som den gang het Sovjetunionen. 

Han jobbet også for Heitmann reisebyrå og håndterte der konseptet forretningsreiser. Etter en del år med fantastiske reiser og opplevelser med utrolig mange flotte mennesker fant han ut at det var på tide å etablere noe for seg selv. Etter å ha sett hvordan omgivelsene blomstret når Gardemoen ble omgjort fra ren militær flyplass til også å ta sivile fly, kastet han sine øyne mot Moss og Rygge Flyplass.

Ble med Kjos og Thon
Litt løssluppent kan vi nesten si at jeg slo følge med Bjørn Kjos og Olav Thon til Rygge Flyplass – sier Bakke og legger til at beklageligvis er det nå bare jeg som er tilbake. Kjos og Thon har reist og flyplassen er lagt ned. Caravelle-Tours lever dog fortsatt i beste velgående. Vi arrangerer turer som aldri før og har et allsidig reiseopplegg for grupper til nær sagt nesten hele verden.

Temareiser
De fleste arrangementene og reisene har ofte et eller flere temaer som reisen skal omfatte. Vitebegjærligheten er ofte veldig stor og folk har stor glede av å utvikle sitt kunnskaps nivå. Av den årsak arrangerer vi alt i fra antikvitetsreiser, kunst og historie samt mat og vinkultur. Dette ofte sammen med annen kunnskaps utvikling. 

Bedrifter som ønsker å belønne sine ansatte kombinerer ofte slike kunnskap utviklende reiser med samhold og relasjonsbygging.

Ikke bare lange reiser
Vårt opplegg omfatter nær sagt alle muligheter. Vi arrangerer også turer til Gekås – Ullared som er et lavprisvarehus i Ullared i Halland Sverige. Der legger vi opp til en del timer i det berømte varehuset Gekås og reiser hjem, eller kombinerer det med overnatting og noe av de mange underholdnings oppleggene som tilbys der. Er dere en gruppe, er intet reisemål for lite eller for langt. Vi tar oss av alt det praktiske smiler en nå oppglødd Lasse Bakke.

Til slutt forteller Bakke at han også har tatt i bruk alle sosiale medier som Instagram, Facebook og sin hjemmeside på Caravelle-tours.no. Selvfølgelig er han også å treffe på telefon og bak sitt ikke altfor store skrivebord.

Tekst og foto: Ivar B Johansen

Related posts

Polarklubben; En meget lukket forening for polarbåteiere…

mortensen

Hos Renate på Bredsand er vareutvalget kortreist så det holder

mortensen

Moss Skiklubb trenger hjelp fra alle mossinger

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy