Image default
Høyda Trening

Toppform Fitness utvider med hele 1000 kvadratmeter

Ekteparet Tove og Ketil Hegdalsaunet skal ikke beskyldes for å være på defensiven i en tøff konkurransehverdag. Nylig åpnet de en ny og spennende avdeling og det var ikke hvem som helst som stod for snorklippingen. 

«Mye vil ha mer» er det et kjent uttrykk som slår fast og for Toppform Fitness på Høyda passer dette meget godt. Da i en positiv kontekst. I forrige uke utvidet nemlig ekteparet Ketil og Tove Hegdalsaunet treningssenterets arealer med ytterligere 1000 kvadratmeter. Åpningen ble selvfølgelig formelt gjennomført ved snorklipping.

Ketil og Tove Hegdalsaunet er fornøyd med den nye utvidelsen, og det er også medlemmene på Toppform Finnes på Høyda, midt i Moss

– Det var ordfører Hanne Tollerud fra Moss og varaordfører Finn-Erik Blakstad fra Rygge som stod for selve snorklippingen. Jeg hadde vel egentlig ikke den helt store troen på at de hadde tid til å prioritere dette og derfor var det fantastisk hyggelig når de meldte sin ankomst. Flotte ord fikk vi også servert og det satte vi umåtelig stor pris på, forteller eier og daglig leder Ketil Hegdalsaunet fornøyd. 

Kan tilby egen løpebane
Den nye delen som ble innviet med brask og bram beskriver Hegdalsaunet som svært åpen og meget luftig. Her har de blant annet etablert en gumiert løpebane på hele 51 meters lengde. Det tilbudet kan ingen andre av byens mange treningssentre matche.

– Vi liker å gå litt nye veier og vi har stor tro på denne nyvinningen. Vi kan dessverre ikke tilby en fullverdig 60 meter, men vi kan love at hvis brukerne er fornøyde med 40 meter på tid, så skal vi sørge for dette, smiler Hegdalsaunet som også presiserer at løpeflaten kan benyttes til mange andre formål enn kun sprint. Da for eksempel alternativ trening eller teknikk trening.

Har tatt de rette grepene
Det er kun to år siden Toppform Fitness etablerte seg i sine lokaler i Midtveien på høyda. Der startet de opp med 1400 kvadrat for senere å utvide med ytterligere 400 kvadrat. Med den siste utvidelsen disponerer det moderne treningssenteret nå totalt en flate på 2800 kvadratmeter. For mange vil nok kanskje den raske fremdriften virke vågal i forhold til den massive konkurransen på dette feltet, men for eierne har ekspansjonen vært en del av en naturlig prosess.

– Det er helt riktig at det har gått fort, men jeg føler samtidig at vi har gjort det steg for steg, med et sterkt innslag av sunn tankegang. Jeg følger vel at vi har tatt de rette grepene og er egentlig ikke bekymret for at vi har tatt oss vann over hodet. Man må huske på at vi faktisk har hele 2700 medlemmer og innen høsten er over håper vi å passere 3000. Det er en real milepæl. Når det er sagt så har vi faktisk plass til langt flere enn dette, men det er ikke noe mål i seg selv. Vi har sterkt fokus på å ivareta de kundene vi allerede har på en best mulig måte og slikt sett har vi det veldig bra nå, avrunder en fornøyd Ketil Hegdalsaunet.

Tekst: Petter Andresen
Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Ida Andberg: Med perspektiv på Høyda

mortensen

– Alt har vært så morsomt!

mortensen

Spenst Moss: – Skal bli godt å kunne åpne dørene igjen

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy