Image default
Nytt på Høyda

HMH Cement & Flis: Endelig er vi i gang!

Mandag denne uken kunne Jason Silverman og Geir Marthinsen ønske velkommen til HMH Cement & Flis i Midtveien. Selv om dørene til spesialbutikken kun har vårt åpent for allmenheten i noen få dager som har de tilbakemeldingene allerede strømmet inn.

– Vi kan vel ikke si annet enn at vi føler oss svært godt mottatt så langt. Vi har fått mange henvendelser fra håndverkere og har allerede begynt å knytte bånd til flere. Når det gjelder privatmarkedet må vi nok vente litt med å uttale oss, men magefølelsen så langt er udelt positiv, forteller Silverman.

I butikken som er på hele 650 kvadratmeter har de etablert det Silverman bestemt mener er Østlandets eneste flis og mursenter. Det håper han skal gi de en liten fordel i et tøft marked.

– Hos oss skal det være mulig å få alt hva du har behov for enten det gjelder flis og mur eller hage og utemiljø. Det vi ikke har på lager vil vi selvfølgelig legge oss i selene for å skaffe. Vi ønsker å skille oss litt ut fra mengden både når det gjelder kvalitet og ikke minst service.

Duoen Marthinsen og Silverman legger stor vekt på at kunder skal la seg inspireres når de entrer dørene inn til butikken. Med sin lange fartstid innenfor bransjen håper de begge å være sterke bidragsytere til at kundene skal gå svært fornøyde ut igjen.

– Det er klart at vår solide erfaring gir oss et fortrinn i forhold til å kunne veilede kundene uavhengig av hva de måtte ønske. Både Geir og jeg lever og ånder for dette og det er selvfølgelig et godt utgangspunkt. Vi har sett frem til dette i lang tid nå og endelig er vi i gang, avrunder Silverman. 

Tekst Petter Andresen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Leif Tommy og Rune skal ta Gobua til nye høyder!

mortensen

Drømmestart for Beautyshot

mortensen

CAS – Computer Accessories Scandinavia

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy