Image default
Nytt på Høyda

«Morsbrød» i salg hos Evita, på Høyda

Til glede for mange faste kunder, vil nå kafeen «Mors» ved Sjøbadet sørge for at deres populære morsbrød kommer for salg hos Kafeen Evita på Lilleeng helsepark. Brødet vil komme i hyllene om bare få dager.

Morsbrød; dette populære brødet er allerede godt kjent av kundene hos «Mors». Nyheten om at vi kan selge dette brødet er meget godt mottatt av våre kunder – forteller innehaver Tsair Trang. Det er mange som legger veien over byen mest trafikkerte bro for å sikre seg et ferskt Mors brød. 

Stekes lokal
Morsbrødet blir levert utsalget som halvstekt, og blir stekt ferdig i deres lokale ovn. Dette gjør at det til enhver tid vil være ferskt og nystekt når det levers ut til våre mange kunder. Vi regner med at de første dagene vil kunne bli litt ventetid, da vi er litt ukjente med hvor mange som vil komme til oss på Evita for å kjøpe «Mors» brød. Vi gleder oss – legger Trang til, men er også spente på hvor mange som vil spare veien over Kanalbrua.

Det jobbes også ganske intenst med digitale løsninger på bestilling av dette brødet og de andre av varene i vårt sortiment. Da kan kundene klikke seg inn på vår nettside og legge inn sin bestilling. Denne vil være klar og pakket til avtalt tid.

Mange planer
Det er samme eier som har både Rompuben og kafeen Evita. Han har mange planer for sine virksomheter utover sommeren hvis bare pandemien vil slippe litt av sitt grep. 

På Evita vil det bli mulig å tegne det man kaller et kaffeabonnement. Her vil man etter avtalte tidsrammer kunne få kaffe kjørt hjem til sin adresse. Det spennende er at kaffen overraskende skal være fra mange forskjellige brennerier. Dette vil i praksis kunne gi deg en unik mulighet til å kunne finne nettopp din favoritt som de senere kan låse abonnementet på. En super mulighet til å bevege seg langt ut smakverdenen på kaffe.

Pub- og kafe-eieren Tsair Trang er en mann med mange spennende planer. Han snakker varmt om alt fra ølfestivaler til opplysnings arrangementer for øl, mat og vin. Nye hoder, nye påfunn. Byen trenger nytenking i positiv retning.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

PS Press Reklame: Lage din egen bok?

mortensen

Nye eiere av Rompub’n på Høyda

mortensen

EU-kontroll for bobiler hos BilXtra-verksted i Triovingveien 3 på Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy