Image default
Helse & Velvære

Toppform i 3000!

Da ekteparet Tove og Ketil Hegdalsaunet startet opp Toppform Fitness i nye lokaler i Midtveien i 2017 hadde de 400 medlemmer. Nå viser oversikten noe helt annet. I takt med utvidelsen av senteret har også medlemmene strømmet til. Nå teller «storfamilien» faktisk hele 3000 medlemmer.

Under åpningen av den nye avdelingen på hele 1000 kvadratmeter tidligere i år uttalte eier Ketil Hegdalsaunet at han og kona Tove hadde satt et mål om å passere 3000 medlemmer innen årets utgang. Den målsettingen kan ekteparet nå sette to streker under. Det får selvfølgelig frem et bredt smil hos sjefen sjøl.

– Vi er storfornøyde vi. Vi trodde faktisk at vi skulle nå målet vårt i løpet av oktober måned, men til slutt skulle det vise seg at vi bommet med 15 medlemmer. Det skulle imidlertid ikke gå mange dagene inn i november før målsettingen var i boks. Det skulle faktisk vise seg at vi bommet med kun en person på å nå 3000 medlemmer på samme dagen som vi hadde holdt på i tre år. Det hadde jo selvfølgelig vært ekstra moro, men det får være grenser for fullklaff, smiler han.

Ikke peaket toppen
Selv om ekteparet Hegdalsaunet kan gå inn i det nye året vel vitende om at de har lykkes med så godt som alt de har foretatt seg i 2019, så stopper ikke ambisjonene her. Nå håper de å kunne få med enda flere på Toppform-laget.

– Jeg ser vel for meg at det bør være realistisk å fylle opp med ytterligere medlemmer. Jeg vil si at vi bør ha som mål å være 3500 medlemmer innen sommerferien. Det er jo ingenting som indikerer at ikke dette bør være mulig. Når dette tallet passeres tror jeg nok at det vil flate litt ut og det er helt ok. Målet er ikke å ha flest mulige medlemmer. Vi har et ansvar for å ta vare på de som allerede er her også og det synes jeg faktisk at vi klarer bra. Jeg vil nesten si at vi skjemmer de litt bort, smiler Hegdalsaunet.

Ser frem til 2020
Selv ser Ketil Hegdalsaunet frem til det nye året. Mest fordi han da på ny kan konsentrere seg om å være til stede for «storfamilien». 2019 har vært et krevende år forteller treningssenterkongen i byen.

– Vi utvidet jo lokalet vårt fra 1800 og til 2800 kvadratmeter i 2019 og det krevde selvfølgelig sitt. Det ble mye møtevirksomhet og lite fokus på å pleie medlemmer for min del. Neste år vil alt stabilisere seg og det skal bli godt. Jeg gleder meg til å være mer med i det mer hverdagslige igjen, forklarer han.

Aktiv juletid
Selv om året nå går mot sin slutt, så betyr ikke det at ekteparet Tove og Ketil Hegdalsaunet har tenkt til å starte juleferien riktig enda. Det er fortsatt travle dager i vente.

– Desember byr på mange travle dager. Selv om antallet som trener her går noe ned i julen, så har jeg et inntrykk av at folk flest liker å holde hjulene i gang. I tillegg kommer det jo mange studenter hjem til jul og flere av de ønsker jo å være aktive. For denne gruppen og selvfølgelig alle andre som har lyst til å prøve oss ut kan vi tilby både drop in, ukes eller månedsabonnement til en svært hyggelig pris. Alt er selvfølgelig uten etableringsgebyr. Vi ser frem mot en fin juletid her på senteret og som vanlig så kommer vi til å holde på de gode åpningstidene våre, avslutter Ketil Hegdalsaunet.

Tekst: Petter Andresen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Hairmania frisørsalong: Hårgale jenter!

mortensen

Velværesenteret i Lilleeng helsepark NADA-akupunktur

mortensen

Nyinvestering hos Specsavers på Rygge Storsenter

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy