Image default
Helse & Velvære

Terapeutene på Øreåsen Bytter navn til Skjønnhet og velværestudio

Et navnebytte er naturlig mener jentene da de nå også har en frisør blant dem. Det brede spekteret av velværebehandlinger vil fortsette på samme måte som våre kunder en kjent med – forteller Gosia Helena Fijalkowska. Når de nå i tillegg har fått med seg den erfarne frisøren Dorota Rys, vil de på langt nær komplementere sitt behandlingstilbud.

I sine lune behagelige lokaler, like ved Øreåsen skole og barnehagen, tar jentene imot sine kunder. Det er bare å kjøre mot skolen langs barnehagen, og så ta til høyre etter barnehagen. Litt lenger opp til høyre finner du velværestudioet. Parkering er enkelt og romslig rett utenfor døren.

Ny frisør
Dorota Rys (41) er en erfaren frisør, som har over 22 år i faget. Hun kom til Norge fra Polen for bare 6 år siden, men behersker allerede det norske språket utrolig godt. Hun forteller at å jobbe med mennesker som snakker norsk, har gitt henne meget god læring. Hun startet opp hos Strax frisørene i Varnaveien, hvor mulighetene til norsktrening var optimal. Da tilbudet om oppstart sammen Gosia Helena og Jolanta kom, var det ikke vanskelig å takke ja. Dorota synes kundene har tatt meget godt i mot henne og hun er glad for at mange av hennes gamle kunder fra Varnaveien har fulgt etter henne til Øreåsen. Hun smiler da hun forteller at tilgangen på polske kunder dog har øket vesentlig på grunn av pandemien, så nå snakker hun mindre norsk på jobb. Hun legger vekt på at treningen i det norske språk fortsetter, og hun synes det er gøy med språket nå som hun har fått taket på det.

Massasje, fotpleie og negl design
Tilbudet om god velvære for hele kroppen er hovedfokus i velværestudioet på Øreåsen. De tre jentene har alle ulike fagområder og utfyller hverandre på en fortreffelig måte. Det utføres massasje i nesten alle varianter. Med nestoren Jolanta Fijalkowska i spissen, er det mange års erfaring og kompetanse som er samlet i dette studioet. 

Fotpleie og fotspa med skrubbekrem og fotmaske er populært – kan Gosia Helena fortelle, og i tillegg utfører hun meget kreativ negl design etter kundenes ønske. Det er meget «in» og ha negler som skiller seg litt ut med ulike kunstverk på hver negl.

Her finner vi tre kreative og humørfylte jenter som synes det er morsomt å gå på jobb hver dag. At kundene strømmer til finner vi ganske naturlig, da det innenfor disse veggen er samlet så mye erfaring og kompetanse i de ulike sidene av velværebehandling.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Forebygger skader med massasje

mortensen

Obada har fått sveis på livet i Moss

mortensen

Nå husker Inger (81) mye bedre

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy