Image default
Helse & Velvære Nytt på Høyda

Nuovo – effektivt velvære

Om det har noen sammenheng med betydningen av ordet nuovo som er italiensk og betyr ny skal være usagt, men ny er hvert fall salongen i Larkollveien 10 som også ønsker at du skal føle deg som ny etter et besøk hos dem. 

Nina E Jordfald tar imot oss med et stort smil og får oss umiddelbart til å føle oss velkomne. Lokalene er smakfullt innredet og har et gjennomgående fargevalg som umiddelbart setter deg i et rolig lune. Det er nesten som den usikkerheten man føler når man entrer et nytt sted bare sklir av deg. Nina E. Jordfald stråler når hun forteller oss om hvordan hun med farger, lyd, lys og behagelige behandlinger vil sette fokus på behandling av hele menneske i sin nye salong Effektiv Velvære Nuovo.

Forskjellige behandlinger
I denne salongen tilbys det mange typer behandlinger som dekker det meste innen hud, kropp og skjønnhetspleie. Nina E. Jordfald har de senere årene utdannet seg på mange områder som faller inn under menneskes velbehag. Erfaringen som personlig trener gjennom 20 år gir henne en innsikt om hva kropp og sjel trenger. 

Disse behandlingene gjelder for begge kjønn smiler Jordfald og legger til med et smil -at hun mener da behandlingene som massasje, hud og skjønnhetsbehandlig samt fotterapi.

Samarbeid
Velværesalongen huser som nevnt mange forskjellige behandlingstyper og det ville være vanskelig å kunne dekke over alle områder på egenhånd. Hun har derfor inngått et utstrakt samarbeid med flere behandlere som vil hospitere salongen etter behov.

Jordfall er tydelig på at velvære for hele menneske er viktig for henne. Det er ofte ikke nok med en massasjetime om du ikke sørger for at dette skjer i rolige, stressreduserende miljøer. 

Nye metoder
Det er lagt ned mye arbeid i søket etter beroligende og avslappende oljer og kremer som brukes i behandlingen. Dette pågår kontinuerlig og samarbeid med flere leverandører holdes godt vedlike. Vi har på den måten alltid moderne og spennende produkter. 

Dette, sammen med nyutviklede behandlingsapparater håper vi å kunne tilby en helhetlig opplevelse for våre kunder smiler Nina og legger til at vi absolutt må fremheve at menn er hjertelig velkomne og at de aller fleste behandlinger også vil ha god effekt på gutta.

Til slutt legger hun til at det vil bli skiltet godt og at det ikke skal være vanskelig å finne dem hverken i det store VV Teknikkbygget i Larkollveien på Facebook eller på Instagram.

Nina håper at mange finner veien til Larkollveien 10 den 2. november mellom klokken 1100 og 1600. Det fristes da med fingermat, forfriskninger med bobler og små overraskelser i poser til de første som dukker opp.

Related posts

Et «hemmelig» eldorado for spillere, på Høyda

mortensen

Psykolog Håkon-André Blad – nytt tilskudd i psykologifellesskapet

mortensen

Ny eier i Slettvoll møbler!

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy