Image default
Bil Fritid Nytt på Høyda

thansen – Nyåpning i Høyda handelsområde

Butikksjefen Ali gleder seg til å ta opp konkurransen om kundene. Han smiler lurt under det store skjegget og mener at tilgjengelighet, kvalitet og pris vi avgjøre om hvor kundene handler. Vi bestreber oss på at kundeservicen vil bli et kjennemerke som kunden vil legge merke til fortelle han videre og viser oss stolt rundt i butikken

Ali butikksjef finner tid til et kort intervju mellom ekspederingen av de kundene som stikker innom. Han løper smilende til og fra slik at det ikke skal bli ventetid foran kassa. 

Foreløpig er vi bare to ansatte sier han, men vi har fått låne en erfaren mann fra en søsteravdeling under åpningsuken. Nysgjerrigheten ved nyåpning har vært overveldende og butikken har tidvis vært døgrene full.

40 års erfaring i bilbransjen
I 1973 på Torshov i Oslo startet Torshov Bilrekvisita. Med kompetente medarbeidere, stort vareutvalg og Norges beste service, ble det etterhvert butikker over hele landet og over 100 engasjerte medarbeidere.

I januar 2017 ble Torshov Bilrekvisita oppkjøpt av danske thansen Gruppen. Med introduksjonen av thansen-konseptet i Norge har det nå åpnet 29 butikker av et mål om å passere 50 innen få år. Det nye konseptet betydde også en stor sortimentsutvidelse med introduksjonen av blant annet dekk/felger, sykler, scooter/mc og camping/marine – sortimentet er nå på +250.000 varenummer. Kombinasjonen av disse varegruppene og de allerede eksisterende førte til det nye norske navnet; thansen – bil, hjem og fritid

Medlem av ADI International
I 2016 blir thansen medlem i ADI International. Det betyr at thansen nå kan tilby salg av bildeler fra de samme produsentene som leverer deler til merkeverksteder.

Dette har gjort thansen til en aktør på både forbruker- og B2B-markedet.

Satser stort på dekk
Med eget dekkverksted og en nyansatt bilfagmann vil thansen i Moss være meget konkurransedyktige på dekk leveransene. Dette gjelder både pris og kvalitet kan butikksjefen fortelle. Ved mottatt bestilling av dekk, får kunden time og leverer bilen. Dekkene blir da montert på felg og satt på bilen som avtalt. Alt innenfor avtalt pris. Ved forespørsel om tilbud på dekkhotell, forteller Ali at det har de dessverre ikke plass til inntil videre. Skulle derimot etterspørselen øke vil vi jo måtte se om det kan finnes ordninger vi på sikt kan tilby.

Vel har vi mange butikker i samme konsept, men konkurranse skal jo være bra. Vi ønsker thansen velkommen og setter pris på at det blir enda fler hyller med spennende duppedingser som vi menn kan rusle rundt å plutselig finne ut at vi egentlig har bruk for.

Related posts

Brennes Auto: Dro i land gjev Miljøfyrtårn-sertifisering

mortensen

OBS – kafeen på Rygge Storsenter: Stenger for oppussing

mortensen

Oddvar Ryggs vanvittige fly-stunt

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy