Image default
Nytt på Høyda Rygge Storsenter Ukategorisert

Specsavers forlater Moss sentrum til fordel for Rygge Storsenter

Etter femten år i sentrum i Moss, har Specsavers AS flyttet til Rygge Storsenter. Vi har fått fine lokale som ligger meget strategisk til i senteret – smiler en fornøyd daglig leder Kjell Anders Kristiansen. Etter en superrask oppussing har lokalene fått en ny look som identifiserer vår Specsavers butikk. Vi er stolte av å ta imot nye og gamle kunder i disse fine lokalene – legger Kristiansen til.

I 1984 ble Specsavers stiftet av optikerne Doug og Mary Perkins. Specsavers er verdens største privateide optikerkjede og samtidig den optikerkjeden som vokser raskest. Specsavers etablerte seg i Norge i 2005, og allerede året etter var filialen i Moss sentrum en realitet. Kjeden har over 80 butikker i Norge, og mener de har landets billigste briller, kontaktlinser og synstester i sine forretninger.

15 år i Moss
Filialen i Dronningensgate i Moss sentrum er nok kjent for veldig mange i distriktet. Optiker Kjell Anders Kristiansen har vært leder for denne filialen siden oppstarten i 2006, og staben rundt Kristiansen er også meget stabil. De fleste har allerede mange år i butikken. I vår bransje er vi avhengig av tillit – sier Kristiansen og mener at den tryggheten kundene føler når de møter kjente ansikter i butikken, er viktig for samarbeidet mellom kundene og optikeren som skal finne frem til riktig brilleglass og innfatning.

Bedre kapasitet
Filialen har 8 ansatte og vi har nå tre optikere – sier Kristiansen og forteller videre at de regner med en positiv effekt av flyttingen inn til Rygge Storsenter. De har derfor ansatt en tredje optikeren som begynner om få dager. Med dette vil vi få en merkbar kapasitetsøkning for synstester og tilpasning av riktige briller. Vi mener vi er klare for en betydelig økning av kunder – smiler optikeren.

Specsavers kjeden åpnet sin filial på Rygge Storsenter 2. september, og Kristiansen har med glede registret at kundetilstrømningen er over all forventning. Han legger til at lokalene har en fantastisk plassering og at senterets ledelse har vært utrolig samarbeidsvillig og tilretteleggende. 

Det er herlig å samarbeide med en ledelse som ikke ser problemer, bare gode løsninger – avslutter Optiker Kristiansen hos Specsavers på Rygge Storsenter. 

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen


Related posts

Grand Barber utvider på Høyda

mortensen

Bajazzo på Høyda feirer 30 år

mortensen

Undertøyskuffen flytter!

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy