Image default
Trening

Acitc Treningssenter med ny mobilApp Actic Anyhwere

Med sin nye digitale møteplass ønsker Actic å kunne inspirere og motivere sine medlemmer. Nedstengning og redusert aktivitet på senterne har tvunget frem nye løsninger. Appen er nylig presentert i Norge, men har allerede vært å finne i svensk utgave ett års tid.

Mottagelsen av appen blant våre medlemmer har vært veldig bra – mener daglig leder Thomas Lund på Actic treningssenter ved Lilleeng senteret. Det er motiverende å se at så mange av våre medlemmer i Norge allerede har lastet ned denne appen – legger han til.

Actic anyhwere 
Appen ble lansert i Norge etter nyttår i år. Bare på vårt senter har allerede 15% av medlemmene lastet ned og benytter denne appen. Vi er meget fornøyd med responsen – smiler Lund og legger til at på landsbasis er det over 2000 nedlastninger. 

Det gledelig er jo at bruken av de ulike opplegg og tilbudene som appen styrer også blir benyttet. Det er jevnlige forespørsler til våre personlige trenere og instruktører om de ulike treningsprogrammene som blir tilbudt i appen. 

Denne appen tilbyr også en chatte tjeneste som innbyr til kommunikasjon våre medlemmer i mellom. Dette oppveier jo en smule at mange ikke får trent sammen på senteret vårt. 

Øker tilbudet
Etter som medlemmene tar i bruk vårt nye elektroniske tilbud, vil innholdet også etter hvert utvides. I dag inneholder den utrolig mange treningsprogram innen styrke, løping og smidighet. De som i dag ikke har mulighet til å benytte vårt senter til sin treningsøkt, kan hente opp sitt treningsprogram og føre sin treningsdagbok gjennom denne appen. På sikt vil det også bli lagt til ett opplegg med personlig trener (PT). Dette vil hete PT Online og kunne gi våre medlemmer personlig instruksjon fra sin egen trener gjennom appen. 

Thomas Lund sier at Actic Treningssenter håper at de med denne appen kan være med å øke motivasjonen og kanskje erstatte noe som medlemmene mister på grunn av koronapandemien. Tilbakemeldingene så langt er veldig motiverende, og øker vår visjon om å gi et sunnere samfunn gjennom trening.

Som medlem kan du laste ned din app gjennom senteres hjemmeside 

Du kan også finne løsninger for å tegne medlemskap i ulike kategorier på denne siden.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Endelig tilbake til normalen

mortensen

Toppform tenker bare fremover

mortensen

Moss Idrettslag er hoppende glade for sitt nye vintertilbud

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy