Image default

Det er to stolte innehavere som møter oss når vi går inn døren til det nystartede firmaet Beautyshot i Carlbergveien 6. Vis-à-vis Rygge storsenter har de to frisørene Renata Stellander og Nina Christine Thoresen endelig gjort sin store drøm om til virkelighet. Mottagelsen de har fått så langt får de begge til å smårødme. 

– Hvis vi skal beskrive den med ett ord så må det bli fantastisk. Vi er rett og slett kanon fornøyde. På grunn av koronaen så hadde vi ikke akkurat skrudd forventningene i taket. Derfor var det svært gledelig at ordrebøkene begynte å fylle seg opp fra og med første åpningsdag, forteller Nina Christine Thoresen fornøyd.

En klassisk perle
Det hersker liten tvil om at innehaverne virkelig har lagt sin sjel i å få lokalet til å fremstå både smakfullt og praktisk. De har rett og slett gjort de totalt 187 kvadratmeterne om til å bli et drømmested for velvære.

– Det er ikke tilfeldig at det har blitt seende ut slik det gjør. Jeg har alltid vært opptatt av interiør, og gjennom mine besøk i salonger rundt om i verden har jeg opp gjennom årene samlet inntrykk av ulik art. De har jeg nå tatt frem og latt meg inspirere av for å skape vår egen lille oase her på Høyda. Som du ser har lokalet fått et klassisk utseende og det er ikke tilfeldig, smiler Renata Stellander før hun legger til. 

– Det er ikke bare en plan bak selve fargevalget og innredningen, men også når det kommer til plassering av arbeidsstasjoner. Som du ser er det god plass mellom de seks stolene. Hos oss skal kundene føle seg trygge på at vi tar smittevern på alvor.

Et gjennomtenkt valg
Fruene bak firmaet Beautyshot kan skilte med lang fartstid innenfor frisøryrket. Begge har blant annet jobbet i mange år som ansatte for ulike frisørfirmaer på Rygge storsenter. Nå skal de stå helt på egne ben. 

– Når man har jobbet lenge på samme sted så kommer man ofte til et punkt hvor man trenger litt nye utfordringer. For min del var dette en viktig grunn. Det å få nye impulser, samt å bli kjent med nye og spennende produkter har gitt meg ny inspirasjon og glød, svarer Renata Stellander og får et bekreftende nikk fra sin partner som i tillegg legger til. – Bare det å kunne se solen har gitt oss en ny glød. Det var vi ikke akkurat bortskjemte med inne på storsenteret, smiler hun.

Så naturlig som mulig
Når man først er inne på temaet nye impulser, så kan Renata Stellander fortelle at de nylig har vært på kurs og oppdatert seg i forhold til sommerens trender. Vi snakker klassisk og kort hårmote.

– Det er det som kommer til å gjelde i tiden fremover. Klassiske hårfarger og korte klipper. Personlig synes jeg at dette er midt i blinken, og det passer også godt overens med vår egen satsing på naturlige produkter, frie for både parabener og sulfater. Folk har blitt ganske så bevisste på hva de ønsker å sette inn håret med, og ingenting er jo bedre enn det. Her hos oss kan vi tilby naturlige produkter for både han og henne, svarer Stellander.

Har planene klare
Enn så lenge så er det to de driftige damene som selv tar seg av kundene. Planen er imidlertid at de skal bli flere ansatte på sikt. Da ser de også for seg å utvikle konseptet.

– Vi har en drøm om både flere frisører og nye tilbud, men alt til sin tid. Tanken er at vi etter hvert skal stå frem som et Beauty Studio med egen velværeavdeling. Vi har allerede satt av deler av lokalet for dette formålet, men vi må ha litt is i magen foreløpig. Vi må skynde oss langsomt i disse korona-tider, uttaler Renata Stellander.

Tekst Petter Andresen

Foto Jørn Mortensen

Related posts

Bajazzo på Høyda feirer 30 år

mortensen

Din Veske i nye flotte lokaler

mortensen

Nå kommer Intersport Outlet til Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy