Image default
Helse & Velvære

Hairmania frisørsalong: Hårgale jenter!

Det er det Trine Thowsen ønsker å få fram når hun nå har tatt sats og startet opp Hairmania frisørsalong på Rygge Storsenter. Lokalene er som før, men sjefen er ny og konseptet er annerledes.

Tekst og foto: Hege Halvorsen

– Jeg har jobbet som frisør i 22 år og mesteparten av tiden har jeg vært på Mosseporten. Jeg har jobbet litt her på senteret innimellom, men fra nå blir jeg kun å finne her. Jeg er kjempefornøyd sier Thowsen.

Salongen som ligger rett over gangen fra Ark Bokhandel, har vært stengt en stund.

– Nå er dørene åpne igjen og vi kjører en helt ny profil og et nytt konsept. Jeg har med meg tre ferdig utdannede jenter som er veldig flinke. Anniken, Kristine, Kjersti og jeg skal gi god service og ikke minst veiledning om hår og produkter til kundene våre. Jeg driver en arbeidsplass som skal være hyggelig å komme til, både for oss, og for kundene våre, sier hun.

Trine har begynt å profilere salongen på sosiale medier.

– Jeg har laget en egen facebookside hvor jeg hele tiden oppdaterer informasjon om produkter, om tilbud og legger ut bilder av trender som gir inspirasjon til kundene. Her har vi også direkte kontakt med kundene våre. Skriv til oss om du lurer på noe, og vi vil svare så fort vi kan. Kundene skal også etterhvert kunne gå inn på nett og bestille time hos oss, forteller Trine. Hun har i løpet av sine år i bransjen opparbeidet seg en stor kundekrets.

– Jeg har mange faste kunder og jeg håper de blir med meg hit. Men jeg har selvfølgelig lyst til å klippe flere. Når man driver salong på et senter er det mange drop-in kunder. Og de skal vi også ta godt vare på. Vi serverer kaffe og vil alltid ha frisk frukt stående på bordet som du kan forsyne deg med når du eventuelt må sitte og vente litt, så kommer du rett fra jobb for en klipp, så får du litt mat i magen, sier hun og smiler.

Hairmania skriver i logoen at de er Crazy about hair.

– Vi synes selvfølgelig et det er moro med hår. Vi vet at det er viktig å føle seg fin på håret. De aller fleste har en mening om hva slags sveis de vil ha. Vi ønsker at alle som klipper seg her skal bli fornøyde. Men det er også viktig å påpeke at det tar litt tid å bli kjent med nytt hår. Vi skal ivareta våre kunders ønsker, og komme med veiledning. Er det sånn at vi bommer, så ønsker vi å få muligheten til å ordne opp i det. Vi er opptatte av å levere kvalitet og retter gjerne opp om vi får mulighet, så si ifra til oss om det er noe du er missfornøyd med, oppfordrer hun.

Salongen tilbyr klipp, hair-extensions, farge, oppsett, farging av bryn og vipper og sminke.

– Vi ønsker også å loggføre kunder og skrive opp hva som er gjort og hvilke produkter som er brukt slik at vi har litt hårhistorikk og kan se fra gang til gang hva som er gjort før, sier hun.

Hairmania har hatt åpent i litt over en uke og Trine er kjempefornøyd.

– Vi har hatt mye å gjøre, og vi håper det fortsetter sånn. Vi koser oss veldig og har det gøy sammen. Jeg er veldig fornøyd med salongen, jentene og med kundene våre. Kom gjerne inn å få litt veiledning avslutter Trine Thowsen før hun må gå og klippe dagens første kunde.

Related posts

En møteplass kan være så mangt

mortensen

Synsam med «ny» butikk

mortensen

La barten gro!

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy