Image default
Bil

Moss To-Takt med store, oppvarmede bruktbil lokaler

Drømmen har blitt virkelighet. Kjell Rune Hansens drøm om å kunne tilby både nye og brukte biler under tak er realisert. I nybygget har alle bilene fått plass, og avdelingen med bruktbiler er tildelt 1700 kvadratmeter i andre etasje.

Brukbilansvarlig Fredrik Garder (45) stråler om kapp med de velplasserte spottene. Alle bruktbiler er kommet under tak – smiler den fornøyde bilselgeren. Han er kjempeglad for at arbeidsdagene om vinteren kan starte opp uten snømåking, skraping og oppvarming av bruktbilene som stod parkert ute.

Gode og varme
Etter over 20 år i denne bransjen er det ikke få kvadratmeter bilglass som har blitt skrapet – smiler Garder. De første dagene var det bare en ren glede å komme på jobb – fortsetter han. Alle bilene sto gode og varme inne i butikken. Kundene som kommer innom synes dette er utrolig fint. De kan sjekke alt på bilen uten å være redd for overraskelser som snø, is og mørket kan skjule. Bruktbilene i hallene er helt klare for levering. De kan praksis bare prøvekjøres, forsikres, montere skilter for så å slippes ut på veien. Det er ingen ventetid på klargjøring osv. alt skal være klart når bilen settes i hallen for salg – sier en stolt bilselger.

Gode rutiner
Den pågående pandemien gir selvfølgelig utfordringer også til oss – forteller daglig leder Ole -Petter Løkkeberg. Han påpeker at det i tillegg til pålagte regler for pandemien, har de laget egne retningslinjer for hvordan hvert enkelt kundebesøk skal håndteres. Alle «tag bare» plasser på bilene blir spritet etter hver kunde slik at det skal være trygt å komme til oss å se på biler – avslutter Løkkeberg. Forsiktigheten for smitte har satt våre besøkstall noe ned i årets første måned – forteller Løkkeberg, men han regner med at med deres nye hall med gode avstander og gode rutiner bringer kundene tilbake.

Nye digitale løsninger
Moss Totakt har under utarbeidelse nye digitale løsninger. Deres hjemmesider vil etterhvert bli oppgradert og modernisert slik at de tilpasses dagens krav. Alt vil etter hvert bli aktivt, innenfor både Snapchat og Instagram og være tilrettelagt for alle kundegrupper og brukere. En del av dette er allerede under utprøving og vil bli behørig introdusert når alt er klart fra utviklerne.

Det er en glede å selge biler under slike forhold smiler en fornøyd Fredrik Garder. I praksis har han kanskje Norges største kontor der han sitter i åpen kontorløsning i en bilhall på 1700 kvadratmeter.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Nissan Ariya et av årets beste bilkjøp?

mortensen

Ole Petter Brenna, en dedikert fagarbeider/servicetekniker hos Autoservice Moss AS

mortensen

Skolebesøk hos Riis Bilglass

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy