Image default
Nytt på Høyda

Stort enklere blir det ikke med «instabox»

Hos Extra-butikken i Varnaveien har de i snart en måned kunnet tilby tjenesten Instabox. Det har slått godt an.

I oktober i fjor tok Extra-butikken på Høyda over noen av de tjenestene som man tidligere måtte på Postkontoret for å få utført. Vi snakker da om henting og innlevering av pakker. Siden oppstarten har dette tilbudet hatt en solid økning i antall brukere. Nå utvider de tilbudet ytterligere via tjenesten Instabox.

– Vi har vel holdt på med dette i en måneds tid nå, og vi ser at stadig fler og fler benytter seg av denne henteløsningen. Det er jo veldig enkelt da, uttaler assisterende butikksjef, Kenneth Haslerud.

Såre enkelt

For de som ikke er kjent med hva Instabox er, så kan vi fortelle at dette er en appstyrt postboks. Man laster altså ned en app, og når pakken er klar for henting får man tilsendt en PIN-kode. De taster du inn ved henting og vipps så åpner døren til din boks seg. Stadig flere nettbutikker tilbyr nå henting via dette systemet og det har også Haslerud og de andre i Extra-butikken fått merke.

– Det er stadig fler som henter ut pakker via Instabox-tjenesten, men den har ikke plass til de store pakkene. De store pakkene må man fortsatt hente over disk her hos oss. Uansett tenker vi at dette er et godt supplement til det pakketilbudet vi allerede har og ingenting er jo bedre enn det. Kundene våre er alltid i fokus, smiler han.

Related posts

Moss To-Takt kåret til årets Renault-verksted

mortensen

PC Hjelp AS flytter til Varnaveien 35

mortensen

Fotograf Lene Stamnes Sandaunet: Ønsker deg velkommen til fotoshoot!

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy