Image default
Frisør Nytt på Høyda

MOSSESALONG ÅPNER PÅ LILLEENG HELSEPARK

Onsdag 4. mai 2022, er det duket for åpning av en ny frisørsalong på Lilleeng Helsepark, på Høyda i Moss. Hair House Plus overtar nemlig de tidligere lokalene til Rosenvinges Visningssenter og skal fra mai av tilby toppkvalitets hårprodukter og behandlinger her. Siden 2004 er Hair House Plus drevet frisørsalong i Moss. Den første salongen lå ved siden av Parkteatret i Moss sentrum, hvor de holdt til i mange år. De siste 5 årene har de hatt en populær salong i Tørkoppveien på Bredsand. De gleder seg nå stort til å åpne sin nye salong, i nye og oppussede lokaler på helseparken. 

Trine Emilia Kvale Larsen

«Vi gleder oss veldig til veien videre», forteller daglig leder Trine Emilia Kvale Larsen, som understreker at dette er det rette valget for utviklingen av salongen og retningen de ønsker ta bedriften i. «Lilleeng Helsepark ligger veldig sentralt til på Høyda, har god parkering for kunder og er et veldig hyggelig senter med jevn trafikk av mennesker gjennom dagen», smiler hun fornøyd.

Trine forteller videre at hun også tar videreutdanning innen personlig veiledning, som hun ønsker å kombinere med sin kjærlighet for helse, skjønnhet og hår. «For oss på Hair House Plus er det viktig å bygge tillit og relasjoner med våre kunder, slik at de skal føle seg trygge på oss og vite at de kun mottar ærlige ekspertråd og høykvalitets service. Vi streber etter å skape en helhetlig god opplevelse, kanskje til og med en følelse av luksus, så når man har behov for litt avslapping og velvære legger man turen innom vår salong», forklarer hun. Trine meddeler at det å besøke salongen skal ikke kun handle om resultatet i etterkant, men også være en hyggelig opplevelse hvor man føler på det å investere i seg selv og egen tid.

Salongen har kunder som har besøkt dem i årevis og som vil følge dem også til Lilleeng Helsepark. «Dette blir en hyggelig forandring for oss, med nye lokaler i et nytt senter», forteller frisørene Lillian og Kim.  «Vi gleder oss stort til å ønske alle velkommen til åpningsdag onsdag 4.mai. Da serverer vi kake og kaffe til alle oppmøtte», avslutter en smilende gjeng. 

Related posts

Carlsen Fritzøe har reåpning etter store oppussingsprosjekter

mortensen

Brennes med to nye bilmerker

mortensen

Enorm interesse for julemarkedet i Vingparken søndag 8. desember 2019

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy