Image default
Bil

Brennes Auto: Ny storsatsning fra Nissan

Nissans nye storsatsning har vært på besøk i Moss. Et seks timers besøk resulterte i 23 prøvekjøringer. Vi hadde invitert en del kunder som har gitt utrykk for interesse for nettopp denne førproduksjonsbilen – forteller daglig leder Daniel Hertzman, og oppslutningen var enestående. Den var langt over hva vi hadde forventet.

Dette er en elegant bil som forventes å finne en stor følger skare blant våre kunder – fortsetter Hertzman. Den er full av krefter og leveres med en stor og en mindre batteripakke. I tillegg er den utstyrt med trekk på alle fire, for de som ønsker det.

Flere valgmuligheter

Vi nevnte trekk på alle fire. Hertzman sier at muligheten til å velge er viktig for Nissan. Her vil vi treffe flere markeder. Mange vil nok kalle denne bilen for en SUV, men Nissa lanserte for en del år siden segmentet «crossover», og vi mener den hører inn her. At man så kan velge om din nye bil skal har trekk på alle fire, eller på to, er en viktig ting for mange av våre kunder. Den kan også utstyres med hengefeste så bruken av bilen blir så allsidig som mulig.

Mye teknologi

Som de fleste nye biler er også Nissans nye Ariya spekket med høyavansert teknologi. Den er en rolig, lettkjørt og intelligent bil, som er godt egnet for de kjøreforhold vi møter i Norge. I tillegg til Nissans ProPilot som med Navi-link følger flyten i trafikken, er denne nye bilen også utstyrt med en helt ny teknologi som sørger for at du og bilen skal kunne takle alle kjøreforhold. 

e-4ORCE avanserte teknologi overvåker og kontrollerer hvert enkelt hjul, slik at du får best mulig grep og har kontroll. På den måten skal Nissan Ariya kjøre like godt om du kjører på vått, isete eller tørt underlag.

Rekkevidde

De aller fleste førstegangs elbilkjøpere har en smule «rekkeviddeangst» – smiler Daniel Hertzman. Det slipper man med Nissan Ariya. Den har batterikapasitet, som fulladet, vil kunne bringe deg hele 520 kilometer. I tillegg har den ved hurtiglading kapasitet til å lade opp 300 nye kilometer på bare 30 minutter. Sammen med navigasjonssystemet som til enhver tid forteller deg hvor nærmeste hurtiglader er, behøver du ikke engste deg for rekkevidden til denne bilen.

Hvis du velger å lade din Nissan Ariya hjemme, har du også mulighet til å stille inn ladningen fra mobilen din. Der kan du velge tidspunkter hvor strømkostnadene er lavere. I tider med høye strømpriser er dette en detalj som kan vise seg å være meget verdifull.

23 prøvekjøringer

Under Nissan Ariya besøket i Moss var det satt av 6 timer før Norgesturneen fortsatte. Ved å sette en tidsbegrensning på 15 minutter, klarte hele 23 kunder å prøvekjøre Nissans nye storsatsning. 7 kunder synes dette prosjektet var så lovende at de faktisk hadde bestilt bilen før det fikk se den. Ytterlige 4 kunder satte navnet sitt på kontrakten etter en vellykket testtur. 

Vi er meget tilfredse med gjennomføringen av testdagen med Nissa Ariya her hos oss på Brennes Auto i Moss avslutter Daglig leder Daniel Hertzman, og legger til at de første bilene beregnes levert i siste kvartal i 2022.

Related posts

100 års erfaring innenfor bilsalg

mortensen

Stor suksess etter flytting

mortensen

ElPartner: Nyter godt av «elbil-feberen» i Moss

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy