Image default
Helse & Velvære Nytt på Høyda

Fotskanner hos Tools AS

Plages du av vonde og slitne føtter? De fleste vet ikke at skoene kan være årsaken til plagene de sliter med i føtter og rygg. Skanning av føttene kan hjelpe deg med å finne frem til en riktig såle.

Et kort besøk hos Tools As kan gi deg svaret du har slitt med å finne. Etter bare få minutter hadde skanneren funnet frem til sålen som var riktig for mine føtter. Den kom opp med mange opplysninger som er verdt å ta vare på til senere sko kjøp.

Opereres via internett
Sievi scanneren er en liten bærbar modell som operer trådløst opp mot et nettsted. Den innhenter opplysninger om dine føtter og lagrer det til senere bruk. Dette gjør at endringer lett kan oppdages ved senere skanninger. Den viser størrelsen av foten fra undersiden. Dataene registreres og behandles. Sålens form og oppbygning kommer frem som et nummer på sålepakken og det er så bare å hente frem den sålen som er riktig for deg. Enkelt og elegant – forteller Erlend Hansen hos Tools AS – han legger til at den store fordelen med denne skanneren, er at den er bærbar og opereres via internett.

Har din bedrift et trådløst nett kan denne tas med og alle skanninger kan gjøres lokalt på din bedrift. Dette reduserer fraværet og gjør det enklere for den enkelte bedrift å skape et godt arbeidsmiljø for de ansattes føtter. Godt fottøy skaper gode føtter. Dette igjen gir medarbeidere som «kan stå lenger i jobb» – og det er vel det vi ønsker?

Tekst: Ivar B Johansen
Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Sport Outlet på plass på Rygge storsenter

mortensen

Varnaveien Mineralvann: Gleder oss til å ta fatt på et nytt kapittel

mortensen

Endelig er Wok & Go på plass

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy