Image default
Nytt på Høyda

Joakim satser på eget firma

For den sportsinteresserte mossing er Joakim Bekkåsen (29) et kjent ansikt. Som sports og videojournalist i Moss Avis i en årrekke har den blide mossingen dekket de fleste av våre lokale idrettshelter, enten de har vært på bredde eller elitenivå. 

Det var via jobben i lokalavisa at han fikk øynene opp for alle formidlingsmulighetene som ligger innenfor det digitale universet.

– Jeg har gått en god skole i Moss Avis. Her fikk jeg lov til å prøve meg ut i forhold til ulike plattformer, noe som førte til at jeg fikk vekket min nysgjerrighet for alt det spennende innenfor den digitale verden. 

Viktig å være synlig
For Bekkåsen gikk ferden videre til Moss Fotballklubb i 2018. Her jobbet han som markedsansvarlig i et års tid før ferden gikk videre. Nå var det Kias Reklame som fikk nyte godt av både hans kunnskaper, og ikke minst brennende engasjement. Her fikk Ekholt-gutten mulighet til å utvikle sine ferdigheter ytterligere.

– Jeg lærte meg raskt at riktig bruk av sosiale medier kunne ha en vanvittig effekt. Det er faktisk utrolig viktig å være synlig, og akkurat dette fikk jeg muligheten til å vise frem overfor flere lokale firmaer blant annet ved hjelp av blant annet små videosnutter. Det å få lov til å være med på å synliggjøre mye av alt det flotte som skapes av lokale bedrifter i distriktet har vært ekstremt artig, og ikke minst lærerikt, uttaler han. 

Sin egen herre
Det skulle imidlertid ikke gå mer enn et års tid før Joakim Bekkåsen søkte nye utfordringer. 1. desember i år startet han i det nyetablerte firmaet PS Digital. Nå som herre i eget hus. En sannhet med visse modifikasjoner. 

– På sett og vis har jeg nå blitt herre i eget hus i og med at jeg for aller første gang har valgt å stå på egne ben. PS Digital er mitt firma, men huset jeg holder til i er nok ikke det. Jeg leier en plass i lokalene til PS Press Reklame og er mer enn fornøyd med det, smiler han.

Gjør oss komplette
Fornøyde er også reklamebyrået som Bekkåsen har flyttet inn hos. Markedssjef Siv Holder i PS Press Reklame har bare lovord å komme med.

– Joakim er en fantastisk person på alle mulige måter. Jeg har jobbet med han tidligere i Moss Fotballklubb, og når våre veier skiltes ad fortalte jeg han at jeg var skråsikker på at vi kom til å jobbe sammen igjen en gang i fremtiden. At det skulle skje så raskt trodde jeg imidlertid ikke, ler hun før hun fortsetter. – Vi ser virkelig frem til å samarbeide med Joakim. Dette gjør oss komplette, svarer hun.

Flying start
Selv om det å stå på egne ben for første gang kan virke litt småskummelt for den uinnvidde, så er det tydelig at den ferske firmaeieren har klokketro på at han skal klare å få hjulene til å gå rundt.

– Så absolutt. Hvis jeg ser på kalenderen for neste år så er jeg i hvert fall ikke bekymret. Den har allerede rimelig fullbooket. Det betyr jo ikke at det ikke er plass til flere. Har du behov for en til å ta seg av mediajobben i din bedrift så er det bare å ta kontakt. 

Jeg kan produsere innhold i fra a og til å på firmaets hjemmeside hvis det er ønskelig. I tillegg kan jeg være med å følge opp ulike prosjekter av både faglig og mer sosial art. Det er bare å ta kontakt. Sammen skal vi nok klare å finne en fornuftig løsning på det meste. 

Ved hjelp av store doser med positiv energi kan det faktisk skapes mye bra. Entusiasme og trøkk er synonymer jeg ønsker at PS Digital skal bli forbundet med, smiler Joakim Bekkåsen. 

Tekst Petter Andresen

Foto Jørn Mortensen

Related posts

Starter jubileumsåret med å «slå på stortromma» fredag 3. januar 2020

mortensen

Mosses Delikatesse utvider smakshorisonten

mortensen

Sport Outlet på plass på Rygge storsenter

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy