Image default
Bil

Klart for den store Motordagen, søndag 28. august, 2022 i Melløsparken

Søndag den 28. august kl.10.00 til 16.00 – samles det motorinteresserte folket for å vise frem sine prosjekter og sitt tålmodige hobbyarbeid. Interessen for gammel og ny motorrelatert hobby er veldig stor i Moss og distriktet. Det er et mangfold som man bare må møte opp for å få et innblikk i.

De siste samlingene vi har hatt i Nesparken viser litt om hvor stor interessen for biler, traktorer og motorsykler er. Sammen med innslag av andre kjøretøyer og restaurerte motorer som tikker og går, håper vi at vi også i år kommer opp mot fremmøte fra i fjor med over 500 utstillere – sier en entusiastisk Robin Guldager.

Fra Nesparken til Melløsparken
På grunn av graving i veien inn mot Nesparken, og oppgraving i forbindelse med rømningsveien til den nye tunnelen vil det by på altfor store utfordringer å skulle arrangere årets motorshow i Nesparken. Vi har derfor klart å få tilgang til den store flotte Melløsparken som skal huse årets store motordag for mossingene. Her er det store åpne flater som vil skape en intimitet som vi mangler litt i Nesparken – forteller Guldager. Han medgir at det blir noen utfordringer med hensyn til toaletter, tilgang på strøm og gjesteparkering, men med tilgang til parkeringen på Malakoff videregående skole og foran Melløs Stadion, regner vi med at vi har kontroll på dette. Vi vil utplassere vakter som henviser alle besøkende til disse stedene slik at veiene rundt parken ikke blir hindret. Vi har også leid inn og vil utplassere tilstrekkelig antall toaletter til disposisjon for besøkende.

Alt med motor
Vi har ingen begrensninger om hva som kommer – smiler Guldager. Har du noe som kan relateres til motor, nytt eller gammel, er du velkommen. Vi har ingen påmelding eller inngangsavgift. Her kan alle komme og gå som de ønsker. Vi har fått signaler om at mangfoldet vil bli like allsidig som tidligere med innslag av store lastebiler og busser til veteranbiler og nyere biler av ulike slag. Med båtmotorer og et livlig innslag av RC kjøretøyer (radiostyrte biler), vil det bli mye som kan underholde et ivrig og nysgjerrig publikum.

Kiosk
Moss og Omegn Motorhistoriske forening vil rigge opp salgsboder til salg fra kiosken sin og for salg av klubbeffekter. Det vil selvfølgelig også bli mulighet til å melde seg inn i klubben og bli en del at det fantastiske miljøet vi har der – sier Robin Guldager. En speakertjeneste vil også være på plass og jevnlig informere om ulike aktiviteter og dele informasjon om hva som foregår. Vi har også i år vært så heldige å få låne Herulfs speaker gjennom mange år fra Mossehallen, og satser på at han vil kunne holde oss orientert om hva som skjer rundt i Melløsparken.

Følg med på sosiale medier
Et slikt arrangement er selvfølgelig meget væravhengig. Skulle regnet falle mot jorden med stor hastighet og i store mengder kan vi nok se oss nødt til å avlyse. Kjøring av små og store kjøretøyer inn på parkens fine gressmatter er ikke tilrådelig i regnvær. Men, sier Guldager…. Vi har gode tradisjoner med meget godt vær på våre arrangementer. Dette vil bli fortløpende oppdatert på Moss og Omegn Motorhistoriske forening på Facebook.

Sjekk jevnlig: facebook.com/mossomf. Her vil klubben til enhver tid varsle om, og svare på henvendelser angående Motordagen i Melløsparken.

Med referanse til siste års Motordag, er forventningene store. Moss og Omegn Motorhistoriske forening vil engasjere rundt femti av sine medlemmer i ulike roller denne dagen. De vil sørge forhenvisning til parkering, plassering av utstillere og være tilstede for å legge forholdene til rette for alle. Vi håper på en super dag i Melløsparken og ønsker alle hjertelig velkommen klokken 10:00 søndag den 28. august – avslutter Robin Guldager. 

Eventuelle spørsmål om arrangementet kan rettes til Robin Guldager på telefon: 915 10 262

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen. 

Related posts

Toyota Moss: «Tobias lærling» selger biler

mortensen

100 års erfaring innenfor bilsalg

mortensen

Mer enn bare Volvo

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy