Image default
Bil

Lokalt Bilxtra-verksted; Ditt Servicesenter -for de som har store og litt «tunge» bobiler!

Med god takhøyde og løftebukker for tyngre kjøretøyer, kan mekanikerne hos Ditt Servicesenter AS hjelpe deg med den daglige servicen før sesongen starter for fullt. Mange verksteder mangler stor nok løftehøyde, slik at servicer og EU kontroller nesten blir umulig å gjennomføre. 

Bilxtra-verkstedet i Triovingveien har utstyrt verkstedet sitt spesielt med tanke på at det er behov for periodisk kjøretøykontroll og service på både store og litt mindre bobiler, samt varebiler av alle størrelser. Med riktig dimensjonert løftebukk og bremsetester kan vi ta de fleste biler opp til 7,5 tonn – forteller ettermarkedsjef Jan Egil Grønsveen.

Stadig større etterspørsel

Vi opplever at markedet fylles opp med stadig flere bobiler. Dette gjør at verkstedkapasiteten for de som kan utføre slike servicer fort blir fylt opp. Vi hatt en stigende etterspørsel på om vi kan utføre arbeid på biler med store påbygg – forteller Grønsveen. Da vi flyttet hit til Triovingveien hvor takhøyden var slik vi ønsket, så installerte vi løfteutstyr og bremsetester som oppfyller kravende som stilles for kjøretøyer opp til 7500 kg. 

Etterspørselen er behagelig stigende, men vi har god verkstedkapasitet for mange biler i uken.

Dreven servicemekaniker

Da journalistens tunge bobil fikk sin årlige service var det Bjørn Engvik som hadde hodet inn i den ugjestmilde åpningen til motoren. Her må man vite hva man gjør. God følelse i fingrene og en mengde erfaring hjelper godt når man ikke får plass til hodet – sier Engvik. Med 20 års erfaring får man en god gjenkjenningsfølelse i fingertuppene – smiler Bjørn mens han lirker det nye dieselfilteret på plass. Vi til års kommende sjåfører får nok fortsatt heller konsentrere oss om å kjøre bilen på en trygg og god måte. Det som er «inni» der får de ta seg av de som kan det.

Den blide ettermarkedsjefen bak disken – forteller entusiastisk at Ditt Servicesenteret fyller fem år i disse dager. Utviklingen har vært bra – mener Grønsveen, men vi har alltid plass til flere biler til EU kontroll og service. Vi har også planer om noen utvidelser med tanke på bobiler, men det kommer vi tilbake til når det hele er avklart.

Related posts

Har innfridd så det holder

mortensen

Velkommen til Autohuset Østfold AS

mortensen

Nyhet hos Mobile Moss AS: Citroën C5 aircross som plugin hybrid

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy