Image default
Nytt på Høyda

Sport Outlet på plass på Rygge storsenter

Torsdag i forrige uke inviterte Sport Outlet til en heidundrende åpningsfest på Rygge storsenter. Dermed har en ny sportsutstyrsgigant etablert seg på Høyda. En fordel for kundene mener butikksjef Thea Brandstorp.

Sport Outlet har flyttet inn i lokalene som tidligere huset Fagmøbler. Siden midten av juli har mange av de ansatte vært med å bygge opp butikken, som inkludert varelageret er på over 1700 kvadratmeter. 

– Ser man på størrelsen så sier det jo seg selv at vi har hatt en gjeng her som virkelig har stått på for at vi skulle rekke å bli ferdig til åpningen. De ansatte har rett og slett vært helt formidable skryter Thea Brandstorp som er daglig leder og medeier i kjedens fire butikker i Østfold.

Ansatte klare for å ta i mot nye kunder på åpningsdagen.

Sin egen stil
Samtlige utstillingsvegger og mobile stativ ute på gulvet i butikken er bygd opp av paller. Faktisk har det gått med svimlende 2000 paller for å komme i mål. En del av vårt image, forklarer Brandstorp.

– Bruk av paller til innredning er noe vi har gjennomgående i alle våre butikker. Det er rett og slett vår stil eller image om du vil. Forresten så er det ikke bare ute i butikken som vi har benyttet paller. Lageret med reoler og hyller er også bygd opp ved hjelp av paller, smiler hun.

Godt forberedt
For å bli klar i tide har Brandstorp og hennes medhjelpere hentet varer fra alle de andre Sport Outlet- butikkene i Østfold. Foruten åpningstilbudene er det selvfølgelig barnehage og skolestarten som har hovedprioritet.

– Oppstart i både barnehage og skoler utløser jo en god del salg. Det er alltid behov for en del nytt i forbindelse med dette og da forsøker vi å hjelpe til så langt vi har mulighet, enten det er snakk om sko, sekker, bager eller bekledning. Vi har et bredt sortiment å velge blant, forteller Berg.

Plass til en til
Det er jo ikke akkurat noen dypt bevart hemmelighet at Høyda-området fra før av er godt forspent med aktører innenfor sportsbransjen. Det faktum at det nå har åpnet en storaktør til tror ikke Brandstorp vil bli noe problem.

– Nei, for å være helt ærlig så tror jeg ikke det. Faktisk tror jeg at det er en vinn/vinn-situasjon både for butikker og kunder at vi er samlet på et sted. Det blir jo på mange måter slik som bilforhandlerne har drevet her oppe i mange år. Vi fører jo stort sett varer fra forskjellige leverandører i tillegg så det at vi har kommet med på laget fører jo bare til at kundene får et enda bredere utvalg, forklarer hun.

Hva så med åpningsdagen. Du drømte jo om at køen av kunder ville strekke seg langt på utsiden av senterdørene. Har din drøm gått i oppfyllelse?

– Til de grader. Hær har det vært full rulle fra første minutt. Vi kunne rett og slett ikke vært mer fornøyde med åpningen vår. Nå gjelder det bare å holde dampen opp fremover. Det skal vi klare, avrunder Thea Brandstorp svært tilfreds.

Tekst: Petter Andresen
Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Din Veske i nye flotte lokaler

mortensen

Lanserer høstprogrammet fylt med mye energi og velvære

mortensen

Feel inn i lokalene etter Hanne’s

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy