Image default

Tina Kristoffersen, som leder butikken, har gledet seg lenge til å komme i gang. Vi tok en prat om åpningen av butikken som ligger ved siden av The Body Shop og ovenfor Obs! Kafé.

Tekst og foto: Hege Halvorsen

– Beliggenheten er helt perfekt. Jeg var litt skeptisk til at vi skulle ved siden av The Body Shop, men etter å ha vært her litt og blitt bedre kjent med de som jobber der, er jeg bare positiv. De er også positive til å få oss som nabo, vi utfyller hverandre og går ikke den andre i næringen, sier Tina.

Tina har 8 år bak seg kjeden og har jobbet hos Vita på Mosseporten samt i sentrum.

– Jeg stortrives og har lenge hatt lyst til å lede egen butikk. Jeg fikk vite i september at ledelsen skulle åpne her, jeg søkte og fikk jobben. Det har gått veldig fort, men samtidig så har tiden gått sakte. Jeg har vært klar for dette lenge, sier hun og smiler.

Dekker det meste

Den første VITA butikken ble åpnet i Oslo i 1981. Vita er Norges største kjede innen skjønnhet og velvære og har i underkant av 200 butikker fordelt over hele Norge.

– Vi åpner butikk nummer 198 i VITA-kjeden. Vi har egne produkter som Harmoni og vi tilbyr merker som ikke selges på The Body Shop og Maud Parfymeri. Så med oss med på laget får senteret et bredere utvalg. Det er jo positivt for alle, sier hun.

Vita har alt fra kosmetikk til hårføner, rettetang, parfymer, toalettmapper og tannpleie.

Hun forteller at Vita har stor tro på senteret.

– Rygge Storsenter går veldig bra og ligger i et område med mange butikker, har god parkering og mange kunder. Jeg er veldig spent på mottakelsen, samtidig som det føles trygt å skulle åpne et så godt etablert varemerke som Vita er. Jeg vet at mange har spurt etter oss, og har hørt folk blir positive når de ser skiltet om at vi skal åpne her, sier hun.

Med seg har Tina fire ansatte

– Det er flinke jenter og på åpningsdagen stiller Vita opp med gaveposer til de 50 første kundene som handler. Jeg vet ikke hva de inneholder så det blir like spennende for oss som for kundene, sier hun og smiler. Det blir også mange andre gode tilbud. Bladet vårt kommer i posten i disse dager, og der er det mange bra tilbud, sier hun.

Butikken åpner 12. februar 2015.

– Butikken blir kjempelekker! Jeg har vært her og fulgt med mens de har pusset opp. Det har blitt kjempefint! Hun og de andre jentene som jobber i butikken kommer til å kjøre en del demoer.

Den 19. febuar kommer vi til å ha en makeupdemo. Da kan du få makeup i butikken. Jeg vi vise hvordan en varm rundbørste som er ny på markedet brukes. Så kom og se, sier hun.

VITA har også egen kundklubb

– Det er gratis å bli medlem, og du samler opp bonuspong på hvert kjøp. Medlemmene kan løse inn varer med kortet og det kommer mange flotte, egne tilbud til medlemmene. Meld dere inn oppfordrer hun.

Tina gleder seg til å bli kjent på senteret og med de andre som jobber her.

– Det er mange ansatte her og det skal bli koselig å bli mer kjent, og jeg gleder meg til å møte kundene, avslutter Tina.

Related posts

Delete IT og Bruktmarkedet med «ny-gamle» PC’er

mortensen

Ekholtløpet skapte folkefest nok en gang

mortensen

OBS – kafeen på Rygge Storsenter: Stenger for oppussing

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy