Image default
Hjem & Fritid

Spesialisten på hvitevarer

Hvorfor hvitevarer? Det er fordi Skousen er en faghandel med nøyaktig plassert spisskompetanse. 

– Skousen skiller seg ut fordi det er en faghandel. I våre butikker er fokuset på hvitevarer.

Det sier Gøran Willassen fra butikken i Moss, som åpnet dørene 28.mars. Det var da den eneste Skousen-butikken i Norge. I dag er det totalt 11 butikker og flere er ventet.

Å komme inn som en ny kjede i det norske markedet har ikke bare vært enkelt. Likevel er butikken i Moss fornøyd med den første tiden.

– Det har gått over all forventning. Kunder har kommet tilbake for å handle hos oss igjen. Vi ønsker å gi kunden den gode opplevelsen, sier Willassen.

Gjør det lille ekstra
Skousen har eierskap på service fra A til Å. Først og fremst hjelper de med å finne kundens behov. Deretter kjøres varene hjem i Skousens bil, og gutta fra butikken monterer opp alt selv, foruten rørlegger- og elektrikertjenester.

– Vi gjør det lille ekstra og det er her vi har mest å tjene. Hvem som helst kan selge det første produktet, men det at kunden er fornøyd og kommer tilbake igjen ved neste produkt er vanskeligere. Der satser vi hardt, forteller Willassen.

Skousen matcher alltid laveste nettpris. Selv om en del produkter er i butikk, finnes hovedandelen i nettbutikken. Konseptet til Skousen er nemlig å ha intime lokaler med god oversikt. Butikken i Moss er derimot noe større enn de fleste.

– Det er noe for enhver smak i butikken, men det er nettbutikken som har det største utvalget, sier Willassen.

Større behov i juletiden
Nå som jul er rett rundt hjørnet, begynner mange en litt andre matvaner. Som for eksempel ribbe eller kalkun. Ved store retter kan behovet for annet eller mer utstyr, kanskje melde sin ankomst.

– Julematen er unntaket i året. Det er da man kanskje merker behovet for en større ovn, større kokeplate og flere funksjoner, sier han.

Willassen har flere tips over hva det er lurt å investere i – om du tilfeldigvis skulle ha en ny ovn til juletiden. Mange er ofte ute etter et større ovnsrom. Da er det kjekt å velge en med pyrolyse.

Selvrensfunksjon
– Pyrolyse er i nyere ovner og er en selvrensfunksjon. Ribbe og annen julemat kan ofte sprute i ovnen. Pyrolysen brenner rent alt inn i ovnen ved å kjøre gradene opp til 500 i 1,5-2 timer. Etter pyrolysen er det bare til å tørke asken ut, forteller han.

Ovner med pyrolyse har en litt annen prisklasse, men det finnes fortsatt flere valg til ulike lommebøker.

Et annet smart hjelpemiddel hos Skousen er et teleskoputtak. Teleskopskinner i ovn er utstyr som kan skaffes til de fleste ovner. Skinnene gjør det lettere å trekke ut julemat ved for eksempel øsing av saus og saft, istedenfor å holde tunge former.

Digital styring
Mange nye ovner har digital styring. Fordelene ved dette er mange, spesielt for å få en jevn steking.

– Digital styring gir større nøyaktighet. Manuell styring har et større avvik som gir ujevn steking. Det er derfor absolutt til å anbefale å investere i en ovn med digital styring, sier Willassen.

Best på hvitevarer
Mossebutikken har kundeservice i fokus og Willassen er ikke i tvil om hvorfor kundene bør komme til Skousen.

– Noen ønsker seg det beste og dyreste, andre har ikke et så stort behov. Kanskje de lager en pizza i uka, og da skal de få en ovn som passer slikt bruk. Da trenger man ikke å legge titusenvis av kroner i det. Kom hit og vi hjelper med å finne produktet som er riktig for deg. Vi er best på hvitevarer og her møter du faglig dyktighet, smiler han.

Related posts

Jan måker plass til sin nye arbeidshverdag

mortensen

En godtebutikk for hage- og skogsinteresserte

mortensen

Julenissen – uten tvil julens travleste mann fra Moss

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy