Image default
Hjem & Fritid

Gir bort bamsen over alle bamser

De av dere som har vært innom Coop Extra sin butikk på Høyda den siste tiden har sikkert lagt merke til de enorme bamsene som sitter ved utgangen. Med sine 240 centimeter på strømpelesten og en vekt på hele 35 kilo må det nesten være lov å kalle de for bamsen over alle bamser. 

Nå vil snart en av de sette kursen for barneavdelingen på Sykehuset Østfold på Kalnes.

Populær konkurranse
Det er butikksjef Roy Espen Johannessen og hans ansatte som nå har arrangert en konkurranse på Instagram og Facebook, hvor de som tagget en som virkelig hadde blitt glad for å motta en slik bamse var med i trekningen av en supebamse. Det var her barneavdelingen på Kalnes kom opp hos flere deltagere.

– Blant de 800 som tagget en person var det faktisk mange som nevnte barneavdelingen på Sykehuset Østfold. Når selve trekningen ble gjennomført var det dessverre ikke de som vant, men det har vi bestemt oss for å fikse uansett. Så sant de har lyst på og plass til en slik bamse så vil vi stille opp med en. Barna vil nok sette pris på å få på plass en slik kosebamse, forteller Johannessen. 

Fikk hakeslipp
Den enorme utgaven av en kosebamse har nå vært for salg i butikken en stund og Johannessen innrømmer at han ble lang i masken da han så de for første gang.

– Da jeg pakket ut den første fikk jeg rett og slett sjokk. Den var jo vanvittig stor. Egentlig var jeg nøkternt optimistisk med tanke på salget av de åtte bamsene vi tok inn, men det hadde jeg ingen grunn til å være. De ble borte i løpet av noen dager. Til nå har vi faktisk solgt 16 slike bamser og 10 til er nå på plass i butikken. Salget har rett og slett gått over all forventning, forteller han.

Hvem er det som kjøper disse bamsene som nærmest fyller opp en hel bil alene?
– Det er så ymse. Det er ikke bare små barn som har fått en gledelig overraskelse når mamma og pappa har kommet hjem fra handletur. Det har også mange tenåringsjenter. Det er flere gutter som har vært innom for å kjøpe en slik til kjæresten. Spør du meg må jo dette være den ultimate kjærlighetserklæringen for unge par, ler Johannessen. 

Tekst: Petter Andresen
Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Gjenbruksfabrikken: Norges største brukthandel

mortensen

Mangfold på Kallum Søndre

mortensen

Blomsterjul hos Urstad Blomsterhjørnet

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy