Image default
Hjem & Fritid

«Luft til luft, går som varmt hvetebrød»

I tillegg til sitt gode utvalg i solskjermingsprodukter som leveres fra Scandic Markiser avd. Østfold Ekholtveien 112, har de de nå flere kjente merkevarer innen varmepumper. Når solen skinner og en plass i skyggen kjennes godt, er det solskjerming og le plasser kundene etterspør – sier en smilende daglig leder Ann-Sofie Finsrud, men på denne tiden av året er det stor etterspørsel etter varmepumper. Et tiltalende showrom med et utsøkt utvalg av deres produkter er oversiktlig plassert rundt i lokalet.

Solskjerming er selvfølgelig det store hos oss – smiler Finsrud. Dette omfatter skjerming både inne og ute med markiser, plisségardiner, persienner og ZIP screen. Med dagens priser på energi har etterspørselen etter varmepumper nesten bare «skutt» i været legger hun til. Vi har et utall av muligheter av løsninger som kan tilpasses de aller fleste kunders ønsker og behov.

Varmepumper luft – luft

Med den populariteten som varmepumper med rette har fått i Norge, er det en glede for oss å kunne tilby også dette i vårt sortiment – forteller selger Gard Karlsen. Han viser oss rundt i det tiltalende showrommet med oppmonterte varmepumper av de kjente merkene som Toshiba, Mitsubishi og Samsung. 

Nye regler pålegger at alt salg av varmepumper skal vær inkludert montering av sertifisert montør – fortsetter Karlsen. Derfor har vi knyttet til oss montører som er sertifisert i montasje og service på utstyr som inneholder slike gasser.

Med et salg på rundt 800 enheter i året, er vi bortimot en av de forhandlerne som selger flest pumper i året – smiler han.

Norsk solskjerming 

Med produksjon på Gjøvik er det rimelig kort vei fra fabrikk til forbruker over hele Norge. Vi kan tilpasse løsninger til den enkelte kunde på en rimelig og effektiv måte når vi har tette bånd mellom produksjon og den enkelte salgskonsulent. 

For å komplettere tilbudet til våre kunder, har vi også gleden av å tilby garasjeporter fra Gapo. Garasjeporter fra Gapo er norskprodusert, og kan skreddersys ditt hus og garasje. Gapo har 30 års erfaring fra bransjen og er kjent for sin gode kvalitet.

Montering og service

I tillegg til de tre selgerne, er det også ansatt fire montører som sørger for at kundene får sine solskjermingsprodukter montert på en sikker og faglig måte. Finsrud iverer i å fortelle at montørene også reiser på rene servise oppdrag. Dette omfatter ikke bare Scandic Markiser sine egne produkter, men også andre merker som kanskje ble levert for mange år siden. Fabrikken på Gjøvik har her unike muligheter til å tilpasse og lage deler, slik at dine kanskje litt defekte markiser kan leve en del år til. 

Markiser skal kunne ha en lang levetid. Dukens levetid er selvfølgelig avhengig av miljøet den står i og byttes ved behov. Rammeverket kan enkelt overleve i minst 30 til 40 år sier Finsrud med overbevisning.

Scandic Markiser ble etablert på Gjøvik i 1995 og har siden den gang hatt over 120 000 fornøyde kunder via filialer over det meste av Norge – forteller daglig leder Ann-Sofie Finsrud og legger til at de har vært representert i Østfold de siste 20 årene. I 2018 flyttet de inn i sine nyoppussede lokaler her i Ekholtveien, som gir kundene en unik mulighet til å se de ulike produkter montert i et delikat og trivelig showrom.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Skousen Moss: Har nødnummer om noe skulle ryke….

mortensen

HI-FI Klubben flytter til Rygge Storsenter

mortensen

Jan måker plass til sin nye arbeidshverdag

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy