Image default
Bedrift

Økt salg for Fasadeprodukter AS

Etter at landet ble stengt og folk ble sendt hjem med hjemmekontor, har vi hatt en bra stigende kurve – forteller distriktssjef Lars Gloppen hos Fasadeprodukter AS i Rabekkgata. Da mange begynte å bruke dataskjermene sine på dagtid oppdaget de at solen som skinte inn av vinduene var et problem.

Ønsket om solskjerming steg med rakettfart når mange måtte sitte hjemme i egne stuer og jobbe. Vi hadde daglig mange henvendelser etter både markiser, persienner og andre løsninger for å dempe på solen. Dette ga oss utfordringer som alle ansatte tok på strak arm.

Norske produkter
Konsekvensene av at grensene ble stengt fikk minimale konsekvenser for oss. Vår produksjon foregår i Norge og gjorde at vi kunne levere våre kvalitetsprodukter uten stans. Leveringsdyktigheten var utvilsomt en pådrivende faktor for vår fremgang i salget denne perioden. 

God norsk kvalitet og levering direkte fra egen fabrikk, ga oss en fordelsfaktor som vi utvilsomt har utnyttet positivt – sier distriktssjef Lars Gloppen ved kontoret i Rabekkgata. 

Allsidig erfaring
Fasadeprodukter AS har vært med i markedet siden 1990. Siden den gang har vi øket på de fleste områder med utvendig og innvendig solskjerming og etter en optimistisk start for 30 år siden teller vi i dag rundt 100 ansatte.

Produksjonslokalene ligger i Molde og med driftige distriktskontorer spredt over det ganske land, er vi meget konkurransedyktige i markedet for solskjerming. 

Montasje avdelingen for denne delen av landet ligger på Langhus og med god logistikk er dette med på å korte ned leveringstiden. Når monteringen blir foretatt av dyktige fagfolk, gir det deg en ekstra trygghet på lang funksjon og levetid.

Zip-screen
Det siste nye innen solskjerming og vinddempning kalles «zip.screen». Dette produktet har nesten tatt helt over for utvendige persienner – sier Lars Gloppen og legger til at skjermene også ofte brukes som vindskjerming i stedet for innglassing av terrasser. Et allsidig produkt som virkelig har slått an og som vi forventer et betydelig økt salg av i tiden som kommer.

Også Garasjeporter
En garasjeport fra Fasade Garasjeporter leveres også av Fasadeprodukter AS. Produksjonen av garasjeportene foregår i Norge, og gir oss mulighet til å tilby kvalitet og design som er tilpasset Norsk miljø – forteller Gloppen videre. Han mener også det er en unik mulighet til å gi din port et personlig uttrykk. Du kan designe din helt særegne garasjeport til meget konkurransedyktige priser. Vi er eksperter på garasjeporter og tilbyr et stort utvalg høykvalitets garasjeporter. Det legges vekt på at de også kan tilby garasje åpnere i mange forskjellige utførelser.

Gloppen avslutter med å fortelle at de har en velfungerende hjemmeside på: https://www.fasadeprodukter.no/. Her kan kundene klikke seg inn og sende din forespørsel. Vi kontakter deg så for gratis befaring og kan gi deg en oversikt over hvilke av våre produkter som kan avhjelpe ditt solproblem. Dette vil resultere i et uforpliktende tilbud du i fred og ro kan ta stilling til.

Related posts

22-åringens eplebusiness

mortensen

Fargerike Bretun med egen MAL Proff avdeling

mortensen

Bemanningsbyrå med suksess

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy