Image default
Rygge Storsenter

Julegaver til kjæledyret?

Julegaveløsningen til familiens midtpunkt er ofte løst med et enkelt tyggeben eller en bitering. Dyret selv er nok mest fornøyd med endelig å få lov til å rive papiret av små pakker som lukter godt uten å bli irettesatt. Godlukta som siver ut fra pakken gir mer enn nok motivasjon til å sikre seg innholdet.

Under et besøk hos Secret Edition Zoo på Rygge Storsenter, møter vi en smilende Alexander Fjeld Karlsen. Med sine 17 års erfaringer i dyrebutikk var nok han den rette til å hjelpe oss med gaveproblemet.

Adventskalender
Dette har liksom eksplodert de siste årene – smiler Fjeld Karlsen og begynner å legge frem på disken. Gavepakker med forskjellige typer «godis» er nok en sikker vinner. Her er alle typer, alt etter hva type dyr du skal overraske. Disse inneholder både smakfulle godbiter og forskjellige typer leker.

Det siste – sier Alexander med et stort smil, er adventskalender for dyr. Disse finnes i flere typer etter hvilket dyr du har. Tjuefire luker som gjemmer godsaker. Det presiseres fra Fjeld Karlsen at hundesjokoladen i kalenderen er melk og sukkerfri. Så vet vi det. Tenker «Passopp» sitter klistret foran der hver morgen.

Veldig mange kjøper også egen service til sitt kjæledyr som skal brukes i julehøytiden. Mat -og vannskål med sirlige julerelaterte motiver finnes i mange forskjellige størrelser. Her finnes det meste for enhver smak.

Juleøl for hunder
Mange har nok hørt begrepet «ølhund». Nå er det i ferd med å gå troll i ord. Dyrebutikken Secret Edition Zoo har hundejuleøl – utbryter en entusiastisk Alexander Fjeld Karlsen. Det beroliges med at det visstnok skal inneholde vann og smakfull buljong uten alkohol. Det kjøpes på vanlige ølflasker med etikett og crowncork. Den inneholder 0,33 l og har blitt en stor suksess meldes det fra leverandøren. Prisen?? Ta en tur innom.

Mange av varene i hyllene har blitt supplert med litt mer fargerike utgaver og blitt kalt noe med jul. Vi registeret at det nå kunne finnes: Juletøy, Juleleker, Julekaker samt nissedrakt og nisseluer. Alt i alt, du får det samme til kjæledyret ditt som du handler til deg selv og barna. Ingen forskjell…… bortsett fra smaken.

Tekst og foto: Ivar B Johansen

Related posts

Sport 1 i ny og moderne drakt

mortensen

Ønsker flere skravlekopper på Rygge storsenter

mortensen

Skjønnhet og velvære med god samvittighet hos Body Shop på Rygge Storsenter

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy