Image default
Bedrift

Full fart i nye lokaler

Ved å flytte tvers over gaten har Carlbergveien Bruktmarked blitt langt mer synlig enn tidligere. Nå strømmer kundene til som aldri før. Det gleder selvfølgelig både driverne og de ansatte.

I lokalene i Carlbergveien som tidligere huset AniCura Jeløy Dyreklinikk har nå Personalpartner etablert sin bruktbutikk. Vi snakker altså om en ekstremt kortreist flytting. Normalt drev de på motsatt side av veien, men behovet for mer egnede lokaler førte de tvers over gata. Det har vært et smart trekk forteller daglig leder, Sven Åge Markussen.

– Vi holdt til i et lokale som var upraktisk i forhold til våre behov. Nå er alt så meget bedre. Selve butikken er i og for seg ikke større i antall kvadrat enn tidligere, men synligheten er som natt og dag. Her får vi også eksponert varene våre på en langt bedre måte takket være flere vindusflater. 

Viktig med økt synlighet
Bruktbutikken som nå går under navnet, Carlbergveien Bruktmarked har ikke bare en daglig leder, men to. Med seg på laget har Markussen også Alf Andersen. Han forteller at de har fått en meget god start i nye lokaler.

– Selv om det ikke er mer enn et par måneder siden vi åpnet, så merker vi godt at vi nå har blitt langt mer synlige. De faste kundene har selvfølgelig blitt med på flyttelasset, men den store forskjellen ligger nok i tilsiget av nye kunder. Nå har jo også hytte og campingsesongen startet og det har vært merkbart også her, forteller Andersen.

Føler jeg gjør nytte for meg
Bruktmarkedet som eies av Pesonalpartner drives av en fast stab på ni personer. Foruten de to daglig lederne jobber også to lærekandidater og fem personer fra varig tilrettelagt arbeid, som er et statlig arbeidsrettet tiltak. Ute på varemottaket møtte vi på Stig Oven som er en av de ansatte. Han har nå hatt fast jobb i bruktbutikken i halvannet år og stortrives både med kollegene og sine arbeidsoppgaver.

– Her har jeg det bra. Selv om jeg tilbringer mye tid med å ta imot og klargjøre varer, så deltar jeg også på andre ting. For meg betyr det svært mye å føle at jeg har gjort nytte for meg i hverdagen og det jeg gjør jeg her, forteller han.

Takker mossingene
Tilbake i salgslokalet ser vi over utvalget. Det Alf Andersen kaller for «små duppeditter» er bestselgeren, men også småmøbler og bilder kommer høyt opp på listen. Både Andersen og Markussen ønsker å takke lokalbefolkningen for at de klarer å opprettholde god vareflyt i butikken.

– Mossingene er veldig snille mot oss og gir bort utrolig mye fint. Trenden med at flere og flere flytter fra hus og inn i leiligheter fører jo til at de fleste får en god del til overs. Da drypper det ofte litt på oss og det er vi veldig takknemlige for, avrunder Andersen.

Av Petter Andresen

Related posts

Håndtverker Hansen: Vi utvider tilbudet

mortensen

XL-Bygg i Moss vil gjøre det lettere for kundene

mortensen

Fargerike Bretun med egen MAL Proff avdeling

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy