Image default
Nytt på Høyda

Ny eier i Slettvoll møbler!

Slettvoll Moss ligger i Ekholtveien 114. Her har de hele kolleksjonen presentert i inspirerende miljøer – moderne, klassisk, hytte og sommerhus. Det finnes også spennende interiørvarer fra hele verden. Kunnskapsrike interiørkonsulenter hjelper deg gjerne med å planlegge møbleringen, inne eller ute, lite eller stort. Ta med tegninger og mål til butikken, eller bestill tid for møbleringshjelp. Velkommen til Slettvoll Moss!

Ovenstående tekst er å finne på den delikate hjemmesiden til Slettvoll møbler, som i dag drives av Thomas Markussen (49). Han overtok sin egen arbeidsplass da gründeren Asbjørn Sørensen Borg gikk av med pensjon i juli 2020.

Valget var enkelt – smiler Thomas Markussen og legger til at han har jobbet her siden 2010.

Startet som 16 åring
Thomas Markussen har drevet med møbler siden han begynte sin første jobb som 16 åring. Han startet hos Skeidar, og var der frem til 2005. året etter begynte han hos Asbjørn og Berit i Møbelgalleriet. Etter fire år var det behov for ham i butikken til Slettvoll, som også var eiet av Asbjørn Sørensen Borg. Fra 2010 har han vært å finne i Slettvolls delikate lokaler. En fin tid – forteller Thomas og forteller litt om den utrolige kunnskapsmengde han har vært så heldig å få en del av fra Asbjørn Sørensen Borg og kona Berit Didrichsen. Disse to er bautaer når det gjelder møbler smiler Markussen fornøyd.

Overraskende oppgang
Det er alltid spennende når man overtar en butikk på denne måten – sier Markussen. Ekstra spennende var det nok da dette skjedde midt under den pågående pandemien. Frykten for at folk skulle sitte hjemme i sine gamle møbler var absolutt tilstede, men heldigvis hadde kundene funnet ut at de behøvde fornying når de måtte tilbringe så mye mer tid i hjemmets lune rede. 

Omsetningen har hatt en fin og jevn økning hele det halvåret som Markussen har drevet, og det er han selvfølgelig meget takknemlig for. Mye av æren for at kundene stadig vender tilbake, mener Markussen helt klart må rettes til sine fire medarbeidere. Dette er kunnskapsrike mennesker med masse erfaring innen bransjen. Det betyr mye at kundene føler seg ivaretatt av noen som vet hva de snakker om.

Leverer selv
Thomas Markussen er levende opptatt av kundekontakten. En ting er den kontakten man får i butikken Den beste følingen med hva den enkelte kunde har behov og ønsker om, er nok besøk i deres eget hjem. 

Det er derfor Markussen gjør sitt beste for å levere alle solgte møbler selv. Han får da den unike muligheten til å bli kjent med den enkelte kunde, og på den måten ofte kan hjelpe med råd og vink i deres møblering av hjemmet. Alt dette og i tillegg får tilført kroppen etterlengtet behov for trening. Det er jo nesten så man bør trekkes treningsavgift i lønna – smiler han lurt.

Det er mange planer i året som står foran oss. Vi skal tilrettelegge og tilpasse utstillingen, samtidig som det vil komme en del nyheter. I tillegg venter vi jo nå inn sommermøbler og satsningen på utemøbler vil bli meget markant – avslutter Thomas Markussen.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Hverdagslykke på Høyda

mortensen

Nye eiere hos Skousen på Høyda

mortensen

Edel vant Høstjakt på Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy