Image default
Høyda Nytt på Høyda

SpareBank 1 innvier signalbygget. – Velkommen til åpent hus

18. mars var datoen. Ordførerne Hanne Tollerud og Inger-Lise Skartlien  sto for den offisielle åpningen  av det nye praktbygget til SpareBank 1 Østfold Akershus i Varnaveien. 23. mars er det din tur.

– Ja, her blir det åpent hus mellom klokka 11 og 14. Vi ønsker å gi deg og alle andre muligheten til å ta en kikk på de nye lokalene våre, som vi har gledet oss lenge til å ta i bruk, sier Ingrid Riise Martinsen. Hun er banksjef og leder av privatmarkedet i området Moss og  Rygge. Og hun tar oss med på en runde i nybygget sammen med Arild Bjørn Hansen, administrerende direktør i SpareBank 1 Østfold Akershus, og Kenneth Hareide, daglig leder i EiendomsMegler 1. 

– Underholdningen er det ungdommer fra A.P.P.L.A.U.S. som skal stå for. De byr på smakebiter fra musikalen  «Shrek». Og «Øysteins blyant» skal engasjere de yngste av våre forhåpentlig mange besøkende, sier banksjefen.

De fleste tør vite at Sparebank1 Østfold Akershus har solgt  sine lokaler i Kongens gate 21 i Moss sentrum og i Midtveien 1. Nå samles altså virksomheten i et nytt signalbygg med adresse Varnaveien 43E. Når to kommuner blir til én om ni måneder, blir bankbygget liggende midt i den nye storkommunen. Og det blir umulig å overse, enten du kjører Varnaveien eller Ryggeveien på vei til eller fra Moss sentrum. 

Det nye bankbygget er på fem etasjer, inkludert en underetasje med eget amfi. Dette skal kunne brukes til samlinger for ansatte og  til kundearrangementer, og det kan også bli snakk om å låne det ut til lag og foreninger, sier Hansen, Martinsen og Hareide, som kan fortelle at banken disponerer rundt 3500 kvadratmeter. 

Sparebank1 Østfold Akershus er en betydelig arbeidsplass. Og det er ingen tvil om at de rundt 150 ansatte, inkludert EiendomsMegler1, får optimale arbeidsforhold. Ikke minst er kantinen i 5. etasje egnet til  imponere.

– Herfra er utsikten fantastisk. Nesten som fra Gaustatoppen, humrer Arild Bjørn Hansen.

– Det har knyttet seg en viss spenning blant de ansatte til overgangen til åpne kontorlandskap, men jeg er trygg på at dette skal gå bra, sier banksjef  Martinsen.

– Ja, det er lagt stor vekt på støydempende tiltak over hele bygget, både i form av stoff- og materialvalg og  mulighetene for å «skjerme seg» når behovet oppstår, supplerer administrerende direktør.

Tekst: Per L. Johansen

Foto: Jørn Mortensen 

Related posts

Nå kommer Kitch’n til Rygge Storsenter

mortensen

Nuovo – effektivt velvære

mortensen

Snikgjest på Bredsand – Et lite mekka for lokalprodusert mat og drikke

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy