Image default
Nytt på Høyda

Tiki Tilhengere: Flytter fra Fredrikstad til Høyda

Igjen har vi gleden av å ønske en innflytter velkommen til vår store handelsfamilie på Høyda. Denne gang er det Tiki Tilhengere AS som har tatt med seg flyttelasset sitt fra Fredrikstad og flyttet inn i den gamle skofabrikken i Tor Sørnes vei.

I følge salgssjef Dag Fosseid (44) var det flere grunner til flyttingen. En strukturell omlegging medførte at monteringsavdelingen ble avviklet. Det resulterte i at firmaet ikke lenger hadde behov for så store lokaler. Etter en kort leting synes salgssjefen at det var naturlig å flytte til Moss, siden han også bodde her.

Eiere i Estland
Tiki Tilhengere AS er en del av Bestnet-gruppen som har hovedkontor i Estland og datterselskaper og produksjonsanlegg i Norge, Sverige, Finland og Latvia. 

Bestnet-gruppen har i dag ca. 140 ansatte og en årlig produksjonskapasitet på ca. 20.000 tilhengere.

Bestnet har de senere årene foretatt betydelige investeringer i utstyr og maskiner til produksjonslinjene. Dette er gjort for å møte et økende krav fra markedet og for at bedriften skal kunne være konkurransedyktige på alle plan. Det foreligger også planer for nye investeringer i årene som kommer.


Avviklet monteringsavdeling
For å øke leveringsdyktigheten til våre forhandlere, har vi fra den 31. januar valgt å legge ned monteringen av tilhengere i Norge. Dette blir nå gjort på fabrikken og alle tilhengere blir levert ferdig montert direkte til vårt store forhandlernettverk. Det er for tiden 90 forhandlere rundt om i Norge, og den nærmeste for oss er Moss Båt og motor som ligger på Saastad. Kontoret på Høyda vil være et rent koordineringskontor for vårt store forhandlernettverk, samt at vi vil opprettholde et nødvendig lager av slitedeler. Vi vil også være støttespillere for forhandlerne med markedsføringstiltak, utstillinger samt kampanjer.

Startet i DrøbakTiki Tilhengere AS startet i Drøbak for snart 16 år siden. De flyttet etter kort tid til Fredrikstad, men er fra den 31. januar på plass i skofabrikken her på Høyda. Foreløpig besettes dette kontoret av en stilling, men prosessen for å utvide med en salgsassistent er i gang. Vi regner med at dette er i boks fra den 1. mars, men allerede fra den 1. februar er virksomheten bare å finne i Moss. Da bretter vi opp armene og satser på gi våre kunder enda bedre service og oppfølging.

Vi synes det alltid er spennende når bedrifter velger å flytte hit til vårt handelsområde. Mangfoldet skaper styrke og bedre kundetilstrømning. Det kommer oss alle til gode, så vi vinker med våre flagg og ønsker Tiki Tilhengere AS velkommen til Høyda.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Fødselshjelperen June

mortensen

Endelig er Wok & Go på plass

mortensen

Reåpning av Obs! på Rygge Storsenter

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy