Image default
Nytt på Høyda

Spenst Moss utvider: – investerer 4 til 5 millioner i ny High Energy Gym

Vi har lenge vært svangre med disse planene – forteller daglig leder Thomas Solberg på Spenst. Det var mange detaljer som måtte passe inn, og ikke minst timingen. Nedstengingen satte oss nok noe tilbake, men vi satser på at det vil gå nærmere og nærmere normalisering. Også for landets treningssentre.

Optimisme og entusiasme skorter det ikke på hos dagligleder på Spenst Moss, Thomas Solberg, der han legger frem planene for senterets nye storsatsning. Vi kommer til å foreta en intern omrokering, slik at vi får aktivitetsavdelingen for de minste plassert på et annet område. Der blir det nok noe mindre boltreareale, men vi regner med at det blir tilfredsstillende for også de minste. Akkurat hvor dette blir plassert, er en av de tingene vi fortsatt jobber med.

Ny konseptgym
Hele den gamle aktivitetsavdelingen vil bli bygget om og oppgradert. Det vil bli pusset opp og installert topp moderne utstyr som skal gi våre kunder den store treningsopplevelsen. Her inne vil det bli kjørt High Energy gym med toppkvalifiserte instruktører. Området vil bli tilpasset og konstruert slik at den enkelte vil kunne finne nettopp det nivået de er ute etter under et slikt konsept. Planleggingsfasen har vært utrolig spennende og lærerik for alle medarbeiderne på senteret. Pandemien satte nok mye motivasjon på vent for mange, men da planene begynte å ta form var engasjementet hos alle ansatte tilbake. Igjen merker man at det sprudler av glød, iver og motivasjon på hele Spenst senteret. Dette var et utrolig viktig løft for også å holde standarden og kvaliteten på treningssenteret vårt oppe – sier Thomas Solberg.

Gruppetrening
Vår nye investering vil også tilføre senteret mange nye konsepter innen gruppetrening. Våre instruktører er i ferd med å utvide sin kompetanse for å kunne dekke den forventede etterspørselen vi regner med vil komme. Det er også ventet en god økning i rekruteringen og nye innmeldelser, samt at mange av de medlemmene som har testet ut andre treningsalternativer under pandemien vil komme tilbake til oss. 

Byggetid
Det er forventet en byggetid på rundt 7 til 8 måneder. Da vil imidlertid nye 750 m2 stå klart. Dette vil gi oss et samlet arealområde på 3200 m2. Vi regner også med at vaksineringstempoet i Norge denne sommeren blir meget høyt, så vi ser frem til øket aktivitet på landets treningssentre. Våre smittevernsrutiner anses i dag som meget gode og vi regner med at disse vil måtte fortsette en god stund til. Vi har gode rutiner og alle senterets medarbeidere er meget lojale med hensyn til disse rutinene. Blant annet blir i dag hele senteret vasket tre ganger hver dag, og alt utstyr blir spritet etter bruk. 

Thomas Solberg sier han er optimistisk med hensyn til at vi for fullt kommer i gang med treningen. Det virker i hvert fall slik som om folk bare sitter og venter på planmessig og strukturert trening igjen.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Nå kommer Kitch’n til Rygge Storsenter

mortensen

PS Press Reklame: – Føler at jeg får lov til å stå på egne ben

mortensen

Nuovo – effektivt velvære

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy