Image default
Nytt på Høyda

Nye eiere hos Skousen på Høyda

Da tidligere driver av Skousen i Moss rykket opp i Skousen systemet, var veien åpen for nye eiere av butikken. De fikk kort betenkningstid, men mente at valget ikke var vanskelig og hoppet inn i det. 

Martin Anker Borg Maagerø og svogeren Hans Marius Børstad gikk sammen om overtakelsen. Martin A. Borg Maagerø har vært ansatt siden 2015 og det siste året som nestleder. Med den støtte og hjelp som «moderfirmaet» yter i markedsføringssammenheng synes de det var spennende å være med videre.

Utvikle servicen
Skou sen er allerede kjent for å yte god service, og dette vil vi gjerne utvikle videre. Vi har mange ideer som skal forsøkes gjennomført den nærmeste tiden, og med imøtekommenhet og super kundebehandling vil omsetningen fortsette å øke. Kunder som føler at de blir tatt vare på kommer som regel tilbake.

Støvsugeravtale
En lett leselig plakat på disken kunne fortelle at Skousen Moss nå gjerne ville inngå en avtale om rens og filterbytte i din støvsuger. Ingen dårlig ide, da det ofte er når man minst ønsker det at filteret innerst i støvsugeren blir tett. Da stopper hele greia på ei tid på døgnet da butikkene er stengt. Jevnlig vedlikehold vil kunne holde orden på dette, og det tar Skousen Moss seg av.

Hjørdis!
Vi holdt på å glemme Hjørdis. Det er lastebilen som har fått navnet Hjørdis, og hun er en allsidig dame som ikke er lei å be om det er hasteoppdrag som skal utføres. Mange kunder som har opplevd sammenbrudd av viktige hvitevarer foran høytidsdager omtaler Hjørdis som en av deres beste venner. Hun er aldri lei å be, samt at hun strategisk parkerer seg godt synlig fra veien. Med sin flotte foliering er hun jammen godt synlig.

Tekst: Ivar B. Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Har klokketro på estlandsk lettvekter

mortensen

Leif Helge Kalvik: Kjøpte konkursbo i Horten

mortensen

Softis i GoBua: Et av vårens sikreste tegn på Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy