Image default
Interiør Nytt på Høyda

Fagmøbler på flyttefot

Det er travle dager for de ansatte hos Fagmøbler på Rygge Storsenter. I begynnelsen av mai åpner de ny butikk i de gamle lokalene til Bohus møbler.

De som har kjørt forbi bygget som tidligere huset Bohus møbler har nok fått med seg at det er endringer på gang. Fasaden har fått et realt ansiktsløft med blant nye plater og mange nye vinduer. Innvendig har det også skjedd store ting. Alt for å gi Fagmøbler den best tenkelige starten i sine nye lokaler. 

Selv om det selvfølgelig gjenstår mye arbeid, så er flere av de ansatte allerede i gang med å bygge ny butikk i andre etasje av bygget. Det er nemlig her Fagmøbler vil ha sitt tilholdssted. I forhold til dagens butikk vil utstillingsarealet øke med hele 35%. Det liker daglig leder, Tor Westby veldig godt.

– Det skal bli godt å få større plass. Vårt nye lokale gir oss muligheter til å bygge en butikk som er bedre tilpasset både stil og utvalg a la 2019. Vi kan nesten ikke vente med å få åpnet. 9. mai er den store dagen. Da håper vi at både gamle og nye kunder finner veien til vår moderne butikk, forteller han.

Av Petter Andresen

Related posts

Nå har Finn Erik blitt landkrabbe

mortensen

Nye eiere av Rompub’n på Høyda

mortensen

Hos Renate på Bredsand er vareutvalget kortreist så det holder

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy