Image default
Nytt på Høyda

Personalpartner avd. Sikker makulering

Avdelingen Sikker Makulering ved Personalpartner tilbyr sikker makulering opp til sikkerhetsnivå 3 i henhold til standard (DIN 32757-1) for privat og bedrift i Mosseregionen. Her tas sikkerheten og garantien på konfidensiell håndtering av dokumenter til makulering på alvor. Som besøkende måtte vi legge igjen mobiler, samt at alt av papirer på linjen måtte byttes ut med blanke ark før vi fikk komme inn.

Det var betryggende og imponerende hvordan alle ansatte i avdelingen tok sikkerheten på alvor. Døren var elektronisk låst, og det var bare en kode som kunne åpne den fra utsiden. Merkingen av dørens utside var heller ikke til å misforstå. Her hadde ingen uvedkommende adgang.

Sikkerhetsklarert
Alle de 10 ansatte i avdelingen er sikkerhetsklarert av Personalpartner for å kunne jobbe i denne avdelingen. Det er et møysommelig tålmodighets arbeide som skal til før alle papirarkene går inn i kverna. Alt papir blir lagt på båndet inn til kverna for hånd, etter at alt av metall er fjernet fra papiret. Binders, papirklyper og store stifter er ikke bra for knivene i den kraftige makulaturen, så de fjernes for hånd før papiret legges på båndet. Det som kommer ut i andre enden er nesten som papirpulver å regne. Cd-plater sorteres også ut og havner i en egen makulatur som forandrer dem til bitte små plastbiter.

Dette pakkes i sekker og sendes til resirkulering. Nok et godt og bærekraftig miljøtiltak fra Personalpartner og deres dyktige medarbeidere.

Arbeidsleder Fjeld kan fortelle at de har mange gode makuleringsavtaler med et stort antall bedrifter i mosseregionen. Det kommer inn ganske store mengder papir gjennom uken, men vi har fortsatt kapasitet til mer. Han minner om at private også kan levere sine utgåtte dokumenter til makulering til en rimelig penge. Dette er et tiltak som gir viktige og meningsfylte arbeidsoppgaver til mennesker som har behov for en tilpasset arbeidsplass – avslutter Raymond Fjeld og låser oss ut gjennom den sikrede døren.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Bruktbilforhandleren Moss Bil As – kobler til et «ekstra ben»

mortensen

Su Casa Coffee – med spesialbrenning for Østfold

mortensen

Bajazzo på Høyda feirer 30 år

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy