Image default
Nytt på Høyda

Fornøyde innflyttere i Midtveien

To av blokkene i Midtveien 8 prosjektet ble innflytningsklare allerede i sommer. De som har flyttet inn er veldig fornøyde sine nye boliger, og gir også ros til PEAB og deres entreprenører for kvalitetsmessig arbeid med byggingen av blokkene. De leverer til tiden, og er hensynsfulle med oss som har flyttet inn – sier styreleder Harald H. Lund.

Det virker som om prosjektet har gått på trinser – smiler styreleder og en av styrets vararepresentanter, da de møter oss i det flott beplantede området som ligger mellom blokkene. Entreprenøren har sørget for at den delen av området som ikke blir direkte berørt av arbeidene med den siste blokka, er planert, asfaltert og beplantet. Dette gjør at vi ikke hele tiden føler at vi bor på en byggeplass – forteller styrelederen.

Flyttet inn i juni
Den første blokka ble innflytningsklar allerede i juni – sier styreleder Harald H. Lund og vararepresentant Kari Sand. De var blant de første som kom rullende med sitt flyttelass til Midtveien blokkene, og har allerede rukket å «bo seg inn». Vi trives stort – sier Kari Sand. Men legger til at overgangen fra et stort hus var en krevende prosess. Vi ble veldig godt kjent på Solgård Avfallsplass – smiler Sand. Vi var til slutt nesten på fornavn med personalet der oppe. Lund sier seg enig, og mener at mye av det man har samlet gjennom årene nå har fått nye gode hjem. Det er nesten utrolig hvor lite av den vi har kvittet seg med som savnes – sier Lund tankefullt.

Mange godt voksne
Selv om det er mange godt voksne som er blant de som flytter inn her, er det også en del barnefamilier og unge par. Dette har arkitekter og byggherre tatt høyde for og lagt til rette ved opprettelsen av friområdene mellom blokkene. Det er leke og treningsapparater jevnt fordelt på området nærmest barnehagen. I tillegg er det satt opp benker og bord rundt om, slik at de som ønsker det kan ta med kaffen ut og nyte omgivelsene. Med tanke på den økende populariteten som Boccia har fått, har det også blitt laget en slik bane mellom alle de andre aktivitetstilbudene på området. Her vil nok mange av blokkenes beboere finne seg vel til rette – mener Lund. Det har blitt et veldig flott område.

Med sine 140 leiligheter vil dette område romme rundt 200 mennesker – forteller styrelederen. Vi skal gjøre vårt for at alle skal føle seg velkommen og satt pris på. Vi er alle forskjellige og spesielle, så det viktigste beboerne i vårt borettslag kan gjøre, er å ta hensyn til hverandre. Da vil vi sammen gjøre stedet til en flott plass å bo – avslutter Lund og Sand og rusler tilbake til sine nye leiligheter i Midtveien.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen


Related posts

«Take off» med Unum Media på Høyda

mortensen

Bestill bajazzo-mat på nett!

mortensen

Gjenbruksfabrikken: Norges største brukthandel

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy