Image default
Nytt på Høyda

Nå kan Ida ønske velkommen til «nye» City Syd Blomster

Lørdag 1. juni kunne eier av City Syd Blomster, Ida Adolfsen ønske både gamle og nye kunder velkommen til sin splitter nye oase. Ved å tilby det lille ekstra  i sin faghandel har hun stor tro på veien videre.

Etter å ha ligget ut mot Varnaveien de siste 10 årene har nå City Syd Blomster flyttet på seg.  Flyttingen kan best beskrives som av det svært kortreiste slaget for nå har faghandelen åpnet i nye lokaler rundt hjørnet for Ertnes Kjøtt. Butikken som en gang var på over 200 kvadrat har nå krympet til under det halve. Det kan butikkens nye eier, Ida Adolfsen leve godt med.

–  Det er klart det er merkbart, men først og fremst på en positiv måte. Nå får vi til en langt bedre varerullering enn tidligere og i tillegg profilert oss på en litt annen måte, forklarer hun.

Tilbyr det lille ekstra
Selv om Ida Adolfsen er fersk som butikkeier, så er hun på ingen måte noen novise innen faget. Med en utdannelse som blomsterdekoratør har hun jobbet i bransjen i nærmere 10 år. Det kommer godt med når man skal stå på egne ben. Nå som hun er sjefen kan hun også sette sitt personlige preg på det hele.

– Jeg har forsøkt å gjøre det og jeg er faktisk ganske så fornøyd med resultatet. Mye er selvfølgelig fortsatt det samme, men samtidig har jeg forsøkt å krydre med det litt mer spesielle. Kall det gjerne litt eksklusivt, forklarer hun.

Stor tro på fremtiden
Den nye og intime utgaven av City Syd Blomster har blitt svært godt mottatt av både nye og tidligere kunder. Adolfsen føler seg trygg på at butikken er liv laga selv om konkurransen er tøff.

– Vi har våre klare fordeler ved å være en faghandel og er det noe mange etterspør så er det kvalitet. I tillegg kan vi som sagt by på et litt annerledes utvalg innenfor flere områder og det har vi stor tro på at vil slå godt ut. Vi har det bra nå, men det vil bli enda bedre når ombyggingen på denne siden av bygget vil stå ferdig til høsten. Det gleder vi oss veldig til, avrunder Adolfsen.

Tekst & Foto: Petter Andresen

Related posts

Moss To-Takts nybygg: Feiret arbeiderne med kranselag

mortensen

Boble-tea hos Moss Sushi

mortensen

Tina gir seg på topp

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy