Image default
Høyda Nytt på Høyda

Endelig Coop Extra på Høyda

Den nye lavprisbutikken er et tilskudd til de to andre Coop Extra butikkene i ytterkantene av Moss. Sentralt i Varnaveien 43 holdt butikken en alle tiders åpningsfest den 7. mars 2019!

Landets raskest voksende dagligvare-kjede Coop Extra har lenge vært ønsket velkommen i nærområdet. Etter en omfattende byggeprosess pryder enda et nybygg kjernen av Høyda igjen. I det nye bankbygget har Coop inntatt 1. etasje med 1222 km tilknyttet 100 gratis parkeringsplasser utenfor. Arbeidet med å få på plass den nye butikken har gått over all forventning. Store deler av utformingen stod klar 2 uker før butikkåpning. I slutten av februar kom første varelevering, de ansatte bisto i prosessen med å få på plass 120-130 paller med varer, rigge og holde orden.

Offisielt åpnet
Den etterlengtede lavprisbutikken hadde sin offisielle åpningsdato 7. mars i Varnaveien 43. Med god beliggenhet i lokalsamfunnet kunne mange bevitne hendelsen. Tilstede var også Extraledelsen, eierene av Coop Øst og så klart butikksjefen og hans ansatte. På selve dagen fristet de alle som kom med Extra gode åpningstilbud og demoer både ute og inne. Butikken med de laveste prisene innenfor Coop lovet som alltid – Extra stort utvalg til extra lave priser!

Har du sett det?
De som har vært innom for en titt siden den gang har nok lagt merke til det store inngangspartiet med eget område for handlevogner. På vei inn frister butikken med tilbud i egne kampanjehyller med mat og bøker.  Faghandleren har i samme området et utvalg av verktøy, klær, kontorrekvisita, leker, dyner, puter, tepper, små-elektrisk, støvsugeposer, blomster og alt til kjøkken – ved siden av generelt billig mat og et stort utvalg av ferskvarer.

Ivaretar kunder
Prioriteringen til butikken er å være mest imøtekommende for kundene. De ansatte fyller på varer og betjener kassene. Kasseområdet har 3 manuelle og 6 selvbetjente. Dette er en ganske «selvbetjent» butikk, det finnes ikke salatbar eller ferskvaredisk med personale her. Faghandleren har så klart et rikelig utvalg av lunsjretter og kundene skal ikke være beskymret for å dra av gårde med kald mat. På vei ut finnes et eget område hvor de som vil kan varme maten sin selv. For de som har lyst kan og ta seg en gratis kopp kaffe på veien.

Etterlengtet butikk
Hvordan har det seg at butikken ble lokalisert i smørøyet av Varnaveien? – Dette er området i Rygge og Moss med flest kunder. Mange har savnet en sentral Extra butikk i tillegg til butikkene på Kambo og Jeløy. Beliggenheten er perfekt. Vi stiller bra som lavpriskjede med supermarkedsutvalg og gode åpningstider fra 7-23 mandag til lørdag. Butikksjefen Roy Espen Johannessen (48) fra Moss har jobbet innen dagligvare i 30 år og sier at de gjerne vil bli best i gata.

Støtter gode saker
Videre oppfordrer butikksjefen sine kunder å handle smart og ta med handlenett. – Alle Coop butikker har egne bærekraftige og 100% gjenvinnbare poser. Våre er røde og merket med Extra, sier han. Butikksjefen er glad for å være del av en butikk som bidrar så aktivt for miljøet og støtter gode saker. 

Alle de ansatte får god innsikt i å være en mer miljøvennlig butikk. Han fortsetter: – Vet du forresten at Änglamark-serien har et samarbeid med Røde Kors hvor deler av salget dekker treningsavgifter til barn som ikke får delta i idrett?

Tekst: Linda Morønning

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Skousen Moss støtter FK Eika Krapfoss

mortensen

Nordlie Auto med i storfusjon!

mortensen

Klappet og klart for årets nissetog torsdag 28. november kl 17.00

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy