Image default
Nytt på Høyda

HMH Cement & Flis, ny butikk på Høyda

Ser mulighetene i et tøft flis marked

I mai 2019 åpner HMH Cement & Flis dørene i Moss. Selv om konkurransen på dette feltet er stor, så ser firmaet muligheter. De skal nemlig tilby det lille ekstra.

Det er det Oslo-baserte firmaet HMH Cement som nå etablerer i Moss. Nærmere bestemt i Midtveien i Moss vil firmaet etablere det de på sin egen Facebook-side kaller for, Østfolds kuleste spesialbutikk innenfor mur og flis. Butikken vil få navnet HMH Cement & Flis og vil råde over et 650 kvadratmeter stort lokale.

Drevent team
Det er to lokale ringrever innenfor bransjen som nå tar fatt på en ny og spennende reise som ledere av spesialbutikken for mur og flis. Både Jason Silverman og Geir Marthinsen har 18 års fartstid i gamet og nå er det en aldri så liten drøm som går i oppfyllelse.

– Både Geir og jeg har alltid hatt en stort ønske om å starte for oss selv. Nå åpnet denne muligheten seg, og selv om det betyr lange dager fremover, så gleder vi oss stort til å få startet opp, forteller Jason Silverman.

Ønsker å skille seg ut
Flis og mursenteret som nå etablerer seg i Midtveien vil henvende seg til både proff og privatmarkedet. I tillegg til et bredt sortiment av fliser vil de også satse på hage og utemiljø. Her vil det bli muligheter for kjøp av blant annet belegningsstein, kantstein, granitt og støttemurer. Silverman forteller at de ønsker å være med å sette sitt eget preg på det hele.

– Vi ønsker å tilby et litt annet konsept enn våre konkurrenter. Kvalitet og service skal selvfølgelig stå i høysetet. Utvalget kommer til å bli meget bra, men vi kan jo ikke ha alt som kunden ønsker seg på lager. Det vi imidlertid kan love er å skaffe alt som kunden ønsker seg, avrunder Silverman som nå har en hektisk måned fremfor seg når et ny butikk skal på plass.

Av Petter Andresen

Related posts

Åpnet Lille interiør i stor skala

mortensen

Nå er ringen sluttet for Artur

mortensen

Jan måker plass til sin nye arbeidshverdag

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy