Image default
Interiør Nytt på Høyda

Fargerike Bretun Interiør med ny flott butikk i Varnaveien 7

Bretun er endelig åpnet. Alle ansatte i den nye butikken til Fargerike Bretun Interiør AS smiler fornøyde og mottar ros fra sine mange kunder. Vi har bare mottatt ros og skryt fra alle som har funnet veien opp til oss her i Varnaveien – forteller butikksjef Jeanette Brynildsen. Her er alt på en flate og kundene kan endelig se vårt store utvalg uten å lete.

Fargerike Bretun Interiør AS har over 60 års historie som fargehandel bak seg. Butikken er i dag eid av Lars Erik Andresen og Raymond Brynildsen, og har totalt 16 ansatte, inkludert håndverkere. Vi strekker oss langt for å alltid å tilby kundene våre topp service og best kvalitet. Vi fører det nyeste innen tapet, solskjerming, gulv og maling. Med lang erfaring i bransjen har de ansatte tung faglig kompetanse, som gir kundene våre trygghet.

Bretun Fargerike, interiør, maling, gulv, tapet, gardiner
 Raymond Brynildsen, Jeanette Brynildsen

Samarbeider med kundene

Valg av fargekombinasjoner er for mange en vanskelig balansegang som krever god tid, is i magen og ikke minst gode råd. I våre nye flotte lokaler har vi forbedret våre muligheter til å gi de beste rådene til våre kunder. Nye utstillingsmoduler fra Luxaflex, som er vår leverandør i solskjerming, gir oss anledning til å sette opp de ulike modellene og gi kundene et reelt bilde av lysgjennomtrengningen på de ulike produktene.

Med vår store butikkutstilling kan vi gi kombinasjoner mellom:

  • vegger
  • møbler
  • gardiner
  • solskjerming
  • maling
  • tapet
  • gulv

Dette gir kundene gode visuelle inntrykk av de ulike fargekombinasjoner sett opp mot hverandre. Vi er meget stolte og tilfredse med de løsningene og konseptene som vår butikk har endt opp med, sier Jeanette Brynildsen. Meningen er at våre kunder skal kunne få gode kjøpsopplevelser og kunne finne frem til hvilke kombinasjoner som passer i nettopp deres hjem.

Foliering av lastebilen

Ferdigstillelsen av det nyoppussede bygget i Varnaveien 7 har trukket ut noe mer enn hva som var forventet – innrømmer Raymond Brynildsen, som er en av medeierne i Fargerike Bretun Interiør AS. Vi var jo alle meget spente på hva kundene ville si om flyttingen til Varnaveien 7. men de aller fleste spurte om når flyttingen skulle skje. For enkelt å informere alle om at flyttingen var nært forestående fikk vi hjelp av PS Press Reklame til å foliere vår lastebil. Den ble dekorert med morsome bilder og tydelig merket om at flyttingen var nært forestående. samt at den nye adressen ville bli Varnaveien 7. Utrolig mange har lagt merke til denne bilen i Moss og omegn – forteller Brynildsen.

Egen proffavdeling

Nye lokaler gir oss også anledning til å kunne tilby distriktets malermestere en egen proffavdeling hos oss – forteller Brynildsen. Dette har vært savnet lenge og har blitt meget godt mottatt av gutta i penselfaget. Her kan de finne det de trenger til sine prosjekter, samt at de kan få bistand til planlegging og hjelp til sine kunder. Ikke minst kan de hente sine varer uten å vente på tur blant alle kundene inne i butikken. De får egen inngang med betjening som er klare til å hjelpe dem.

Med vårt unike utvalg i tapet som selges eksklusivt hos oss, gode utvalg i tepper og gulvløsninger, samt medarbeidere som kan sitt fag etter mange år i samme bransje, er vi klare for å hjelpe våre kunder. I forbindelse med innvielsen av våre nye lokaler har vi kjempetilbud på det meste av det du måtte trenge til ditt bygge eller oppussingsprosjekt – avslutter butikksjefen med et stort smil og ønsker alle velkommen til Varnaveien 7.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Flügger farve flytter

mortensen

Fagmøbler på flyttefot

mortensen

Spenst Moss utvider: – investerer 4 til 5 millioner i ny High Energy Gym

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy