Image default
Nytt på Høyda

ROCKA møbler

En ny møbel-kjede er på plass på Høyda. 6.august åpnet ROCKA sin fjerde butikk og visjonen er 10 butikker innen utgangen av 2016.

Daglig leder i ROCKA Norge A/S, Tim Thøgersen har planene klare. Nå ruller vi ut butikker, og åpner på Gjøvik i september og i Bergen i desember. Det er faktisk nøyaktig et år siden vi åpnet vår første butikk i Fredrikstad, og så langt går dette veldig bra. Her i Moss er vi et team på fem stykker som vil rullere mellom de to butikkene i Østfold.

Vår styrke ligger i at vi skreddersyr etter kundens behov, det vil si at du på en måte er din egen designer og du vil kunne få både farger og stoffer helt etter eget ønske. Alle våre stoffmøbler har borrelåssystem, du kan med andre ord bytte ut så ofte du vil og vi gjør det vi kan for å møte kundens behov.

ROCKA bruker egne designere og selger egen møbelkolleksjon under eget merkenavn. Vi har et stort lager her i butikken, mye av møblene som selges er lagervare og har vi ikke det man ønsker inne, bestiller vi og sørger for korte leveringstid.

Vår visjon er at ROCKA skal være en ledende leverandør av kvalitetsmøbler med god design til det skandinaviske markedet, sier Thøgersen. Vi vil kjøre kampanjer med kjempetilbud både nå og utover høsten, så her er det bare å følge med.

Related posts

Ditt lokale renseri i Moss, Høyda

mortensen

thansen – Nyåpning i Høyda handelsområde

mortensen

Baba Sushi til Lilleeng Helsepark!

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy