Image default
Nytt på Høyda

Påskefest i Melløsparken 2. april 2022

«På Høyda midt i Moss» inviterer til gratis påskefest i Melløsparken lørdag 2. april kl 11.00-15.00. Her blir det ulike aktiviteter for yngre og eldre, med maling av påskeegg som du får med deg hjem, en tegnekrok for kunstnerspirer og ansiktsmaling for de som ønsker noen påskemotiv på sine kinn. 

Påskeharen har mistet eggene sine og trenger hjelp til å finne dem. Bli med på den store påskeeggjakten i Moss. Klarer du å finne ett av de forsvunnede eggene så ryktes det at påskeharen har lovet bort en liten gevinst*

Det blir salg av mat og drikke, samt gratis pizza til de yngste*.  

Selveste Kaptein Rødskjegg inviterer til piratfest! Her vil Kapteinen fortelle helt ekte røverhistorier, synge de fineste sanger og du får være vitne til at Kaptein utfører litt «alternativ» magi, da Kaptein Rødskjegg tror han har lært seg å trylle.

Kaptein Rødskjegg er en ikke fullt så smart pirat, som har turnert på kryss og tvers av Norge i snart 20 år. Konseptet er tuftet på barn i alle aldre og er bygget på musikalsk kvalitet, humor og god moral (i den grad en sjørøver klarer dette). Rollefigurene er ”ekte vare” og fri for løsskjegg, sminke, plastsverd og annet fjas. 

Kaptein Rødskjegg er en fryktløs, men snill sjørøverkaptein med ett øye, som ikke vet forskjell på nord og sør, øst og vest, men som har som motto: Dit jeg seiler, der er jeg! Han er havets Robin Hood og kalles ”Rødskjegg” fordi han er så fryktelig glad i makrell i tomat, og hver gang han slurper i seg en boks så renner det ned i skjegget hans. Ellers kan det nevnes at Kapteinen lider av kronisk kyssesyke – og er kaptein med ”opprykk”. Verdens morsomste Kaptein har utvidet sin sangskattekiste med flere pirathits, og har nye eventyr fra de 7 hav, spennende og hysteriske historier å fortelle.

Dette er en fantastisk piratforestilling som passer for pirater og piraterinner i alle aldre. Voksne også!

Velkommen til en aller tiders påskefest i Moss, hvor aktiviteter er gratis og humøret på topp!

*så langt lageret rekker

Related posts

Kvik Kjøkken, Moss: – med ny eier og daglig leder

mortensen

Fotskanner hos Tools AS

mortensen

Nathalie Engebretsen: Klar for nye utfordringer på Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy