Image default
Lilleeng Helsepark Nytt på Høyda

Enorm interesse for julemarkedet i Vingparken søndag 8. desember 2019

Julen nærmer seg nå med stormskritt og tradisjonen tro er den fylt opp av lokale julemarkeder. 

Et av disse finner sted i Vingparken. Nærmere bestemt innendørs i Lilleeng Helsepark. Ansvarlig for arrangementet er prosjektleder Tina Lorentzen i På Høyda – midt i Moss og hun kan fortelle at interessen for å delta har vært større enn de kanskje hadde turt å håpe på.

– Vi er svært positivt overrasket over det store engasjementet rundt julemarkedet i Vingparken. I utgangspunktet var vi litt usikre på hvor mange deltakere vi ville få med på laget, men det er vi ikke lenger. Nå handler det mer om å finne en god plass til alle. Jeg tror faktisk at vi har rundet over 50 aktører og det er vi selvfølgelig veldig glade for, forteller hun.

Noe for enhver smak
Det vil bli vist frem et stort mangfold under markedet søndag 8. desember. Barna blir selvfølgelig godt ivaretatt. Nissen kommer selvfølgelig på besøk og han har med seg gaver til de yngste. I tillegg vil det være en egen stand for ansiktsmaling hvor barna får muligheten til å bli pyntet med ulike julemotiv. Den fysiske underholdningen vil dansegruppen Diamante stå for. For de voksne vil de også være nok av godbiter å se frem til, forteller Lorentzen.

– Dette kommer til å bli en flott dag for både små og store. Vi kan blant annet friste med flotte strikkede produkter, smykker, hjemmelagde leker, treprodukter, kunst, Tupperware, hjemmelaget syltetøy og selvfølgelig mye, mye mer. 

Vi kan jo ikke røpe alt. I likhet med julenissen må jo vi også ha våre hemmeligheter. Det jeg imidlertid kan slå fast er at det bør være svært gode muligheter til å sikre seg noen flotte julepresanger samtidig som man kan ny både en gløgg og en tallerken med julegrøt. Serveringen er det Ekholt Ballklubb som vil stå for, uttaler Lorentzen fornøyd. 

Helsehuset henger seg på
Selv om markedet finner sted på en søndag så er det stor oppslutning blant de ulike aktørene som til daglig holder til i Lilleeng Helsepark. Faktisk ønsker alle å være en del av førjulsarrangementet.

– Vi er veldig glade og litt stolte også over den responsen julemarkedet har møtt innad i helsehuset. Leietakerne stiller opp i vårt felles løft for å reetablere julemarkedet og flere kommer også til å stille med egne stands, forteller hun.

Håper på god oppslutning
Optikerkjeden AlfaWiz Moss, som ligger like innenfor hoveddøren inn til helseparken vil bidra med en spennende og samtidig nyttig aktivitet for barna.

– Det stemmer. Vi kommer til å gjennomføre en spennende test på barn og dataspill. Målsettingen med spillet er å gi læring, samtidig som vi får muligheten til å kontrollere synet til barna. Dette er en svært god test som vi håper at mange barn vil komme innom for å delta på, forteller Jonny Bunæs som er markedsansvarlig for optikerkjeden.

Døren står fortsatt på gløtt
Hva så med eventuelle etternølere som ikke fikk meldt sin interesse i forhold til å ha en stand under årets julemarked. Må de nå vente til neste års utgave?

– Ikke nødvendigvis. Vi har tenkt til å ha på oss nisseluen ut november og i den forbindelse har vi noen ekstra plasser på lur. Vi ønsker jo selvfølgelig at flest mulig skal få sjansen til å delta så det er bare å ta kontakt, avrunder hun.

Julemarkedet i Lilleeng Helsepark vil være åpent mellom 11.00 og 17.00. Er du en av de som kunne tenke deg å ha en stand, men som ikke har rukket å melde deg på så bør du snarest sende en mail til tina@hoyda.no

Av Petter Andresen

Related posts

Espen Klevmark: Rasjonalisten

mortensen

Quality Security Avd.1 AS Fra eventarrangementer til koronavakter

mortensen

Sykkelverket: – Nå har vi havnet midt i smørøyet

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy