Image default
Lilleeng Helsepark

Frisørsalong Studio S Hårdesign AS Godt etablert i Lilleeng Helsepark

Rett til høyre ved inngang A på Lilleng Helsepark finner vi Studio S Hårdesign AS. Her finner vi to rutinerte søstre som har drevet denne salongen siden 2005. Først kjøpte de seg inn som partnere i 2002 og overtok så ansvaret tre år senere.

De to dyktige frisørmestrene Cesilie Karlsen og Melissa Lerstein har gjennom tilbakemeldinger fra stadig flere kunder fått klare bevis for at måten de driver denne salongen på er til stor glede både for dem og dere store kundemasse. De er også søsken og utfyller hverandre på en tilfredsstillende måte sier de selv og fullfører setningene for hverandre – slik søsken ofte gjør.

Ved ankomst la vi merke til at det var mange flotte parykker som sto litt diskre utstilt, og på direkte spørsmål fikk vi et samstemt svar om at en problemstilling som for mange kan være et alvorlig problem, er håravfall. Dette kan ha mange årsaker, men er ofte medisinsk – forteller Melissa og legger til at de begge har spesialisert seg på både montasje og stell av parykker. Et annet problem som kunder med medisinske utfordringer ofte lider av er håravfall. Dette slår ulikt ut og kan være total, noe som krever en flott parykk, eller som de aller fleste med små og store flekker uten hår på hodet. Dette rammer både menn og kvinner, men det er som regel kvinner som ønsker å dekke til de bare flekkene. 

Vi bruker da et system som heter Hairtalk – forteller Cesilie og legger til at dette er et av verdens mest skånsomme metode å forlenge håret på. Produktet er fairtrademeket og leveres bare til autoriserte salonger som har de rette kvalifikasjonene for å kunne montere håret på riktig måte. 

Salong S leverer også alle typer parykker med topp moderne kvaliteter. Kunstig hår er mest anvendt, men det er fullt mulig å bestille ekte hår. Leveringstiden er betydelig kortene på kunstig hår enn ekte.

Er du i en situasjon hvor håravfall kan være sjenerende, så nøl ikke med å ta kontakt for en forklarende samtale om dine muligheter. Det er det vi er her for sier frisørsøstrene i kor.

Tekst og foto: Ivar B Johansen

Related posts

Fødselshjelperen June

mortensen

Ny hørselsekspert på plass i Lilleeng Helsepark

mortensen

Restaurant Ro og Evita House

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy