Nytt på Høyda

Quality Security Avd.1 AS Fra eventarrangementer til koronavakter

Hos de ulike næringers mange utfordringer under pandemien, er det også noen som ligger under radaren. Det finnes en del «hjelpefunksjoner» som ikke trekker seg selv frem i lyset. De små og store vaktselskapene som finnes i vårt nærmiljø har nok en del utfordringer når oppdragene forsvinner. Da var det om å gjøre å tenke nytt, omstille seg og sette seg inn i nye regelverk – forteller avdelingsleder/partner i Quality Security Avd.1 AS, Kent Sørensen.

Med sine 68 ansatte satt de med store utfordringer når alt av festivaler, messer, konserter og alt uteliv ble borte over natten. Vi måtte som de fleste, sette i verk permitteringer av de mange ansatte, men med kreative mennesker rundt oss fikk vi ganske snart omstilt oss til nye typer oppdrag – fortsetter Sørensen.

Koronavakter
Med reduserte åpningsmuligheter hadde mange butikker behov for kontroll av at besøkene fulgte de smittevernreglene som hele tiden ble lagt til grunn for at de kunne komme inn. Her kom vaktselskapene raskt på banen – forteller Sørensen. Vi sendte ut tilbud til alle vi kunne nå om at vi hadde oppdaterte vektere som sto klare til å sørge for at alle som kom og gikk fulgte de mange reglene som ble lagt til grunn. Vi har gjennom året kunne holde de fleste ansatte med oppdrag, som spenner seg fra vanlige dørkontrollører til bistand for kontroll på grensen mot Sverige.

Mannskapsressurs 
Quality Security Avd.1 AS ble opprinnelig stiftet av Sørensen i 2015. Han fusjonerte med Quality Security AS i 2017, som igjen er en del av Qsec Gruppen. Denne gruppen består av fem selskaper i Norge med rundt 400 ansatte. I Sverige har Q Security omkring 500 ansatte. Med sin allsidighet og smidighet er vaktselskapet på vei ut av pandemiperioden med hodet høyt hevet. 

Vi er meget fornøyde med våre ansatte – smiler Kent Sørensen og legger til at det er disse som er selskapets virkelige ressurs. De har alle sammen tatt omstillinger og oppdateringskurs på strak arm, og tatt sine nye oppdrag med smil og høflighet.

Vi gleder oss til den dagen vi våkner til en normal verden igjen – sier Kent Sørensen og tenker vemodig på de store arrangementene som har blitt avlyst. Vi er klar for en normal verden igjen – avslutter Sørensen.

Tekst og foto: Ivar B Johansen

Related posts

Jan måker plass til sin nye arbeidshverdag

mortensen

Espen Klevmark: Rasjonalisten

mortensen

Empet dyreklinikk åpner på Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy