Image default
Nytt på Høyda

Drømmestart for «Nina Hverdagslykke»

– Jeg har fortsatt mange år igjen i arbeidslivet, så tiden var inne for å satse på en egen butikk. Responsen har rett og slett vært fantastisk!

Det sier Nina Merethe Felle, som i forrige uke hadde gleden av å åpne sin nye butikk «Nina Hverdagslykke» i solskinnet i Midtveien på Høyda. 

– Jeg var veldig spent før vi åpnet, så det var en lettelse å åpne dørene. Jeg har fått så mange hyggelige tilbakemeldinger og for meg har det vært utrolig stas å møte kundene. Kjæresten min har jo pushet meg litt underveis og jeg er glad for resultatet vi har fått med butikken. Vi har bygd alt selv, smiler den ferske butikkeieren.

Eget konsept
Lokalet har tidligere vært fylt opp med biler fra Moss To-Takt, men er nå erstattet med klær. Og ikke minst en viljesterk dame som er klar for å bygge et helt spesielt konsept.

– Ja, som navnet også sier: Det skal handle om hverdagslykke. Først og fremst er dette en klesbutikk, men jeg håper at dette også blir et sted som folk svinger innom for en kaffekopp når det er mulig i samfunnet igjen. 

Man skal finne noe å glede seg over hver dag, og det er ofte i de små tingene man finner glede, forteller Felle, som har mange år innenfor klesbransjen.

Bærekraftig kvalitetstøy
Det er ingen tilfeldighet med tanke på utvalg i butikken. Det er kun helt spesielle merker som får plass i hyllene.

– Ja, jeg setter krav til bærekraft og kvalitet, og selvfølgelig at det ikke skal være veldig dyrt. I butikken finner man en god kombinasjon og det er jo den voksne gruppen som jeg retter meg mot. 

For meg er det viktig at alle plagg er av god kvalitet og at kundene får god service fra meg, sier hun.

I utgangspunktet skulle butikken bestå av mest dameklær, men det har endret seg.

– Nå tror jeg faktisk at halvparten av utvalget er klær for herrer. Det er jo veldig hyggelig, selv om det foreløpig har vært flest damer innom, forteller Felle.

Støtter lokalt
Underveis i koronapandemien har det vært snakket mye om å handle lokalt. Akkurat det er noe som Nina Merethe Felle har hatt i fokus hele veien.

– Vi har stort sett bare handlet lokalt i oppussingen. Fliser, maling og så videre. Det er så viktig at vi handler lokalt og jeg håper inderlig at folk også tar turen innom butikken her fremover. 

Foreløpig har jeg ikke satt i gang med «klikk og hent-løsningen», rett og slett fordi dette i førsteomgang er en fysisk butikk. Selv om jeg kommer til å måtte tilby det etter hvert, håper jeg at dette kan bli et møtested for mange, oppfordrer hun avslutningsvis.

Tekst og foto: Joakim Bekkåsen

Related posts

CC Cowboys konsert i VingParken:- Vi trenger en konsert som løfter oss igjen!

mortensen

Obs! kafeen nyåpnet: – som en ny kafe, men likevel den gamle gode

mortensen

Nå er Zavanna på plass på Rygge Storsenter

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy