Image default
Nytt på Høyda

Ditt lokale renseri i Moss, Høyda

Carlbergveien Vask & Rens; En virksomhet hos Personalpartner

Vaskeriet hadde sin spede begynnelse i 1991. I dag fremstår de som en effektiv og godt organisert virksomhet. De gir gode arbeidstilbud til mange som har behov for en tilpasset arbeidsplass med en god sosial arena. Allsidigheten er vår styrke – forteller arbeidslederen og henviser til sin dyktige stab. Med så mange flinke folk på jobb, ser vi stadig etter flere oppgaver og nye kunder.

De mange ulike oppdragene setter oss på gode daglige utfordringer – smiler en blid arbeidsleder Caroline Strøm Østensen, og legger til at staben i vaskeriet nå har blitt så dyktige og rutinerte at det er omtrent ikke den ting de ikke kan utføre. Lærevilligheten og arbeidsgleden er upåklagelig og inspirerende for oss ledere. Her er vi en gjeng som lærer av hverandre.

Ny sjef
Caroline Strøm Østensen forteller at hun er ganske ny i denne jobben. Jeg var meget spent den første dagen – smiler hun, men det var det overhodet ingen grunn til. Jeg ble tatt imot av jentene som om de skulle ha kjent meg lenge. De forklarte og satte meg inn i rutiner og arbeidsmetoder allerede første dagen. En fantastisk gjeng smiler arbeidslederen og ser varmt bort på «jentene sine».

Bedriftskunder
Mye av virksomheten er rettet mot bedriftskunder. Ikke bare de store med mye arbeidstøy, men også de mindre som kanskje synes de kaster bort mye tid på slikt arbeid som vanligvis spiser av fritiden deres.  Spesielt for bedriftskunder tar vi alle typer oppdrag med arbeidstøy, matter, mopper, håndklær, sengetøy, duker, gardiner, m.m. Industri-, handels- og servicebedrifter, hotell og overnattingssteder, bakerier, butikker, restaurant- og serveringssteder, institusjoner og behandlingssenter, frisørsalonger, massasjesteder, treningssenter, spa, osv. er bedrifter som kan ha stor nytte av våre tjenester.

Skjorteavtale
Personalpartner har utstyrt vaskeriet sitt med topp moderne maskiner, presser og ruller. De kan håndtere det meste innen vanlig vask og rens. 

En av deres toppselgere er abonnement på rene skjorter. Under pandemien har noe av denne tjenesten ligget på tomgang, men er allerede nå på vei opp. Systemet fungerer slik at skjorten din blir hentet på din jobbadresse, vasket, presset/strøket og levert tilbake. Alt dette til en pris vi vil omtale som meget fornuftig. Bruker du skjorter på jobb, er nok du eller den som hjelper deg med strykningen meget glad for en slik avtale. Kanskje en ide til deg som lurer på hva du skal gi mannen/pappaen i gave?

Privatkunder
Mange husholdninger lever i en travel hverdag. Mange har turnusarbeid og krevende tider på jobb. På vårt vaskeri har vi muligheten til å ta hånd om husholdningens mange vaskeoppdrag. Dette gjelder vaskbare ryer og tepper som tåler trommelvask, syntetiske dyner og puter er noen av de produktene vi vasker. I tillegg kan vi også tilby gode løsninger på vanlig «kilovask» alt etter hvordan kapasiteten til enhver tid er. Arbeidsleder Strøm Østensen snakker seg varm når hun legger ut om kapasitet og allsidigheten til vaskeriet.

Utleie av flatt tøy
Vårt nye konsept er utleie av hvite duker i ulike størrelser. En glimrende ide om du skal ha selskap og må dekke mange bord. Hos oss kan du leie dukene og vi tar oss av vask og pressing etterpå. 

Vi har også begynt med utleie av sengetøysett – opplyser Strøm Østensen oss. Dette er meget populært om du skal ha overnattingsgjester, leier bort hytta eller om de rett og slett leverer sengetøyet til vask etter endt hyttetur. Dette henter du på neste tur på hytta. Mange muligheter med smidige løsninger – sier Østensen. Hun legger til at de også har skånsom rens av dresser, kjoler, kåper, dunjakker m.m. og, ikke minst deres store rulle som kan ta den megastore duken som er et mareritt å få skrukkefri til neste juleselskap. Carlbergveien Vask & Rens har løsningene for å få rent tøy.

En velfungerende avdeling med smidige og arbeidsvillige medarbeidere. Carlbergveien Vask & Rens lever virkelig opp til sitt gode rykte. De leverer gode tjenester og gir mange en meningsfylt og god sosial hverdag. Når vi spør om prisene, smiler «sjefen» og sier at de absolutt er konkurransedyktige på markedsprisene …

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen


Related posts

Drømmestart for Beautyshot

mortensen

Drømmestart for «Nina Hverdagslykke»

mortensen

«Morsbrød» i salg hos Evita, på Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy