Image default
Lilleeng Helsepark Nytt på Høyda

Psykolog Håkon-André Blad – nytt tilskudd i psykologifellesskapet

Kvaliteten på helsetilbudene ved Lilleeng Helsepark er økende, og med mer enn 35 ulike klinikker med nærmere 100 helsearbeidere er dette regionens største helsepark. Siste tilskudd på stammen i Psykologfellesskapet er Psykolog Håkon-André Blad.

Både undertegnede og fotografen møtte til vår avtale med psykologen med litt spenning. Det er jo fremdeles spunnet noen myter om hva en psykolog er. Skal man til psykolog er man jo spik hakkende gal sies det. Nå var jo vår avtale av den mer formidlene art og vi skulle jo bare lage denne presentasjonen av det nye tilskuddet i psykologfellesskapet. Men, man vet jo aldri….

Spente stilte vi til avtalt tid. En hyggelig ung mann møtte oss og bekreftet at han var psykologen. Alle bilder i hodet om en gammel mann med grått tynt hår bare forsvant. Møtet ble hyggelig fra første øyeblikk, selv om vi var litt skuffet over at det ikke var en sofabenk og samtale stol der inne. Enkelt møblert med en liten hyggelig salong møtte oss. Det var enkelt rent og – bare hyggelig.

Hyggelig var også den unge psykologen, som på tross av sine 26 år, virket erfaren og rutinert innen sitt fag. Vårt bilde av psykologer hadde brått blitt fornyet. De var jo ikke lenger slike gamle bedrevitende menn i hvite frakker som gjorde sitt beste for å overbevise deg om at de hadde rett – uansett. Nei da, Håkon-André Blad skapte et nytt og trygt bilde av hva en psykolog er.

Vi ønsker den nyankomne i psykologfelleskapet hjertelig velkommen til Lilleng Helsepark og ønsker ham lykke til i nye lokaler. Skulle du ønske mer utfyllende informasjon om den virksomheten og behandlingsformene som det praktiseres etter, kan dette finnes på hjemmesiden: www.din-terapi.no

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Skousen Moss: Har nødnummer om noe skulle ryke….

mortensen

PS Press Reklame: Lage din egen bok?

mortensen

Coop Extra på Høyda klare for post-i-butikk

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy