Image default
Nytt på Høyda

Byggmakker er tilbake!

Carlsen Fritzøe i Varnaveien er det første varehuset i landet som omprofileres til Byggmakker. Kesko, som er eier av Byggmakker og Carlsen Fritzøe fusjonerer alle de 25 varehusene og blir til Byggmakker. Dette er en omfattende prosess, men den magiske datoen da alle 25 varehusene skal ha byttet logo på veggen er 24. mars 2021.

Som det første av alle varehusene har vi i Varnaveien allerede fått den nye logoen på veggen – smiler daglige leder Vigdis Wallan. Omprofileringen innvendig er ikke helt på plass enda, men vi jobber oss gjennom avdeling for avdeling. I løpet av året er vi nok på plass med alle omprofileringer også inne i varehuset.

Det var i fjor sommer at Byggmakker Handel AS kjøpte Carlsen Fritzøe handel AS. Byggmakker vil på denne måten få 25 nye varehus og tar med seg 2,2 milliarder kroner i omsetning. Det vises til at dette oppkjøpet vil gi Byggmakker, med Kesko som eier, en betydelig volummessig økning på Østlandet og Sørlandet. 

Kunnskap og kvalitet
Det er med stor forventning og entusiasme de ansatte tar imot nyheten om at varehuset har skiftet eier. Vi er 26 ansatte her i Varnaveien som alle har store forventninger til de nye eierne. Med god opplæring og spesialisering innen sine fagfelt, vil de strebe etter å fremstå som faglig meget dyktige og stabilt leveringsdyktige. 

Byggevarehuset i Varnaveien har en solid forankring i lokalhistorien i Moss. Mange mossinger vil nok fortsatt i lang tid omtale dette varehuset for Herføl. Omprofileringer tar tid – samtykker Wallan, men legger til at det fortsatt står respekt av det gamle Herføl navnet. 

Vil lede an
Det er fortsatt kundeservice som står i førersetet her hos oss – fortsetter hun entusiastisk. Vi satser stort på kvalitet, leveringsdyktighet og kunnskap. De fleste av våre medarbeidere har mange års oppsamlet kunnskap om dette faget som våre kunder vil kunne høste av. Dette gjelder ikke minst på den profesjonelle delen som vil finne likesinnede de kan diskutere fag med, men også for de mange private kundene som kommer for faglige råd og rettledninger.

Vi har satt høye forventninger til oss selv – sier daglig leder Vigdis Wallan, men vi har stor tro på at vi skal kunne leve opp til dem. Med god støtte fra den store faglige organisasjonen vi har i ryggen ser vi fremtiden lyst i møte. 

Vi minner om at Byggmakker varehuset i Varnaveien på ingen måte er stengt eller redusert i perioden frem til omprofileringen er klar. Vi er åpen for handel som alltid, og ønsker alle gamle og nye kunder velkommen til en god handelsopplevelse hos oss – avslutter den entusiastiske daglige lederen Vigdis Wallan og minner om at alle de pålagte koronaregler er tatt på alvor slik at vi unngår smitte i våre lokaler.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Ny hørselsekspert på plass i Lilleeng Helsepark

mortensen

Terje Holm; dronepilot og kunst

mortensen

Toyota Moss: «Tobias lærling» selger biler

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy